Acun Ilıcalı: Kanalı almak için teklif yapanlar var

Acun Ilıcalı kanalın satış iddialarını yalanlayarak henüz satmadım dedi.
Acun Ilıcalı kanalın satış iddialarını yalanlayarak henüz satmadım dedi.

Ünlü sunucu Acun Ilıcalı son zamanlarda sahibi olduğu TV 8 kanalını satacağı yönünde haberlerle gündeme geliyor. Kanalı Medical Park Hastaneler Grubu ile anlaşarak sattığı iddia edilen Ilıcalı, ''Talepler var ama henüz anlaşma olmadı'' diyerek kanalın satılmadığını doğruladı.

1990 yılında MNG Medya Grubu tarafından yayın hayatına start veren ancak 2013 yılında yurt dışından Türkiye'ye uyarladığı yarışmalarla medya patronu haline gelen TV 8 kanalını sunucusu Acun Ilıcalı 70 milyon dolara satın almıştı. Yıllar içinde değişen ve gelişen kanalın satılacağı gündeme geldi.

Acun Ilıcalı iddiaları doğruladı

Acun Ilıcalı, TV8'in maddi zorluklardan dolayı satılacağı yönünde iddialar için açıklama yaptı. Ilıcalı, birçok yerden tekliflerin geldiğini doğruladı ancak henüz bir anlaşma gerçekleşmediğini söyledi. Medical Park Hastaneler Grubu'nun, Ilıcalı ile TV 8'deki hisselerinin tamamını satın almak konusunda anlaşma sağladığı iddia edilen sunucu, ''Teklifler olduğu doğru ancak sözü edilen yer değil'' dedi.

Medical Park Hastaneler Grubu açıklama yaptı

Acun Ilıcalı ile anlaştılar iddiaların karşın Medical Park Hastaneler Grubu açıklama yaptı.

''TV8’in satışına ilişkin haberlerde Medical Park adının geçmesi, tarafımızdan kamuoyuna bilgilendirme yapılması ihtiyacını beraberinde getirmiştir.''

İşte o açıklama;

  • 11.03.2019 tarihinde çeşitli websitelerinde yayınlanan ve daha sonra sosyal medyaya yansıyan TV8’in satışına ilişkin haberlerde Medical Park adının geçmesi, tarafımızdan kamuoyuna bilgilendirme yapılması ihtiyacını beraberinde getirmiştir.
  • Liv Hospital ve Medical Park markalarını bünyesinde bulunduran MLP Sağlık Hizmetleri (MLP Care) olarak; söz konusu haberlerde yer alan TV8’in satışı için Medical Park ile görüşme yapıldığı ve/veya TV8’in Medical Park’a satıldığına ilişkin iddiaların tamamen asılsız olduğunu belirtmek isteriz. Şirketimizin bu konuda herhangi bir girişimi ya da görüşmesinin söz konusu olmadığını kamuoyunun bilgisine sunarız.
  • Saygılarımızla,
  • MLP Care


Reynmen'e teklif götürmüştü

YouTube'da 3 milyon takipçisi bulunan Reynmen lakaplı Yusuf Aktaş'ın yayınladığı son video klibi 'Derdim Olsun' kısa zaman içinde rekor kırdı. Aktaş klibiyle ilgili çıkan çalıntı iddialarına da, ''İşi bilen yapar, az bilen akıl verir, bilmeyen eleştirir, yapamayan ise çamur atar'' diyerek cevap vermiş ve iddiaları yalanlamıştı.

Reynmen aynı zamanda Acun Ilıcalı'dan sunuculuk teklifi aldığını ancak reddettiğini açıklamıştı.

YouTuber, teklifi reddetmesiyle ilgili ''Kimsenin adamı olmam, birinin adamı olarak konumlanmak istemiyorum'' dedi.

Reynmen Acun Ilıcalı'nın teklifini kabul etmedi.
Reynmen Acun Ilıcalı'nın teklifini kabul etmedi.


Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >