A'dan Z'ye: Made By Google etkinliğinde tanıtılan her şey

Made By Google

● Google, dün Made By Google etkinliği kapsamında yeni nesil ürünlerini tanıttı.

● Sahneye çıkarılan ürünler arasında yeni nesil Pixel ailesi de var, makine öğreniminden beslenen akıllı hoparlörler de.

● Şirketin Apple AirPods'a rakip olarak tasarladığı Pixel Buds da epey iddialı gözüküyor. Ayrıntılar haberimizde:

Google, bu yılki 'Made By Google' donanım etkinliğinde birçok farklı ürün tanıttı. Süreci canlı olarak izleme fırsatı bulamadıysanız, en çarpıcı gelişmeleri bu haberden edinebilirsiniz.

Pixel 4 ve Pixel 4 XL

                                    
                                    Pixel serisinin yeni üyeleri Pixel 4 ve Pixel 4 XL da etkinlik kapsamında tanıtılanlar arasındaydı. Sırasıyla 5.7 inç ve 6.3 inç ekran boyutlarına sahip olan telefonlar, Qualcomm Snapdragon 855 yongasına ve 6 GB RAM'e sahip. Arkada 12 MP + 16 MP olmak üzere çift kameranın yer aldığı telefonlarda batarya kapasiteleri ise sırasıyla 2800 mAh ve 3700 mAh.
Pixel 4 ve Pixel 4 XL Pixel serisinin yeni üyeleri Pixel 4 ve Pixel 4 XL da etkinlik kapsamında tanıtılanlar arasındaydı. Sırasıyla 5.7 inç ve 6.3 inç ekran boyutlarına sahip olan telefonlar, Qualcomm Snapdragon 855 yongasına ve 6 GB RAM'e sahip. Arkada 12 MP + 16 MP olmak üzere çift kameranın yer aldığı telefonlarda batarya kapasiteleri ise sırasıyla 2800 mAh ve 3700 mAh.
Nest Wi-Fi

                                    
                                    Nest Aware ve Nest Mini gibi ürünleri tek çatı altında toplayan Nest Wi-Fi, 4 Kasım'da 269 dolardan satışa çıkıyor.
Nest Wi-Fi Nest Aware ve Nest Mini gibi ürünleri tek çatı altında toplayan Nest Wi-Fi, 4 Kasım'da 269 dolardan satışa çıkıyor.
Nest Mini

                                    
                                    Google Home Mini olarak isimlendirilen ürün yeni Nest Mini olarak duyuruldu. Yenilenen işlemci sayesinde artık komutları çok daha hızlı algılayıp işleyebilen ürün 49 dolar fiyat etiketiyle 22 Ekim'den itibaren satışa çıkıyor.
Nest Mini Google Home Mini olarak isimlendirilen ürün yeni Nest Mini olarak duyuruldu. Yenilenen işlemci sayesinde artık komutları çok daha hızlı algılayıp işleyebilen ürün 49 dolar fiyat etiketiyle 22 Ekim'den itibaren satışa çıkıyor.
Nest Aware

                                    
                                    Google, etkinlik kapsamında 3 yeni Nest ürününü de duyurdu. Kameraların en önemli noktası ise bulut kayıt özelliği. Nest Minis ve Nest Hubs'a güvenlik özellikleri kazandıran Nest Aware aylık 6 dolar ödemeyle kullanılabiliyor.
Nest Aware Google, etkinlik kapsamında 3 yeni Nest ürününü de duyurdu. Kameraların en önemli noktası ise bulut kayıt özelliği. Nest Minis ve Nest Hubs'a güvenlik özellikleri kazandıran Nest Aware aylık 6 dolar ödemeyle kullanılabiliyor.
Pixelbook Go

                                    
                                    Google, 649 dolardan başlayan fiyatlarla Pixelbook Go bilgisayarları sunuyor. Yaklaşık 12 saat pil ömrü vadeden şirket, 16 GB RAM ve 256 GB depolama alanına sahip 13.3 inç'lik ekrandan başlayarak farklı opsiyonlara yer veriyor.
Pixelbook Go Google, 649 dolardan başlayan fiyatlarla Pixelbook Go bilgisayarları sunuyor. Yaklaşık 12 saat pil ömrü vadeden şirket, 16 GB RAM ve 256 GB depolama alanına sahip 13.3 inç'lik ekrandan başlayarak farklı opsiyonlara yer veriyor.
Pixel Buds

                                    
                                    AirPods'un pazardaki payı belli. Ürün birkaç senede Apple ekosisteminin en fazla satan ürünlerinden biri oldu. Tamamen AirPods ve diğer alternatiflere rakip olabilecek yeni bir ürün daha var, Pixel Buds. Google, kulaklığın tek şarjda 5 saat boyunca kullanılabileceğini belirtiyor. Yuvarlak hatlara sahip ufak bir şarj kutusuyla gelen kulaklık, sesli ortamlar ve rüzgar için de arka plan gürültüsünü engelleme özelliği sunuyor. Fiyat ise 179 dolar.
Pixel Buds AirPods'un pazardaki payı belli. Ürün birkaç senede Apple ekosisteminin en fazla satan ürünlerinden biri oldu. Tamamen AirPods ve diğer alternatiflere rakip olabilecek yeni bir ürün daha var, Pixel Buds. Google, kulaklığın tek şarjda 5 saat boyunca kullanılabileceğini belirtiyor. Yuvarlak hatlara sahip ufak bir şarj kutusuyla gelen kulaklık, sesli ortamlar ve rüzgar için de arka plan gürültüsünü engelleme özelliği sunuyor. Fiyat ise 179 dolar.
Stadia

                                    
                                    Google'ın bulut tabanlı oyun servisi Stadia, uzun süredir merak edilen hizmetler arasında. Stadia, 19 Kasım itibariyle ABD, Kanada, İngiltere, İrlanda, Fransa, Almanya, İtalya, İspanya, Hollanda ve Finlandiya gibi ülkeler için aktif edilecek. Gelecek sene daha fazla ülke bu listeye dahil olacak.
Stadia Google'ın bulut tabanlı oyun servisi Stadia, uzun süredir merak edilen hizmetler arasında. Stadia, 19 Kasım itibariyle ABD, Kanada, İngiltere, İrlanda, Fransa, Almanya, İtalya, İspanya, Hollanda ve Finlandiya gibi ülkeler için aktif edilecek. Gelecek sene daha fazla ülke bu listeye dahil olacak.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >