Afrin'e sessiz kalan Gupse Özay, Alaska için ağladı

gupse özay
gupse özay

Ünlü isim Alaska için yaptığı paylaşımı ile büyük tepki topladı.

Son filmi Deliha 2 vizyona giren oyuncu ve senarist Gupse Özay, çok tartışılacak bir paylaşımda bulundu.

Afrin Harekatı ile ilgili herhangi bir paylaşım yapmayan Özay, dün Alaska'da gerçekleşen 8 şiddetindeki deprem için üzüntüsünü dile getiren bir tweet attı.

Tweet'e gelen tepkiler sonrası paylaşımını silmek zorunda kalan Özay, sonrasında gelen tepkileri haklı bularak şu açıklamayı yaptı: “Normalde üzücü durumlarla ilgili paylaşım yapmıyorum. İnsanlar belki biraz nefes alır diye. Lakin uyanır uyanmaz depremden dolayı binlerce kişi öldü gibi bir bilgi gelince, peki tabii paylaşım yaptım. Fakat şu an hassas bir dönem. Tepkiler doğru"

Gupse Özay kimdir?

                                    
                                    Gupse Özay, 30 Temmuz 1984 tarihinde İzmir'de doğmuştur. babası Senih Özay bir avukat, annesi ise peyzaj mimarıdır. Çerkez kökenlidir. İsminin anlamı "canımın içi" demekmiş. Ege Üniversitesi İletişim Televizyon bölümünde okudu. Şahika Tekand'ın kursuna katıldı.
Üniversite yıllarında arkadaşlarıyla çektikleri "Yaman Yaşamışım" adlı belgesel ile ödül aldı. 4 yıl kadar reklam yazarlığı yapmış ve ardından işinden ayrılarak dizi sektörüne, dizi setlerinde kamera arkasında çalıştı ve senaristlik yaptı. Sessiz Gece dizisinin ise reji ekibinde yer aldı. Gupse Özay, 'Çocuklar Duymasın' ve 'İzmir Çetesi'nin senaryo ekibinde çalıştı. Ardından Beyaz Show'un skeçlerini yazmaya başladı.Arkadaşlarıyla "Psikolog" adlı skeçler çekmiştir. Gülse Birsel'in de onun Youtube'da o videolarından birini izleyip 'Yalan Dünya'nın kadrosuna aldı. Bu sayede de "Yalan Dünya" dizisinde kendine bir yer bulmuştur. Bu dizide "Nurhayat" karakterini canlandırmaktadır. Makineli tüfek gibi konuşması ve peltekliğiyle zihinlerde yer etti.
Gupse Özay ağabeyi Betal Özay ile ortak bir yapım şirketi kurdu.
Gupse Özay, Kanal D!de yayınlanan "Rekorlar Dünyası"adlı programda sunuculuk yaptı.
Boş zamanlarında DVD (korku filmi ) izler, psikiyatri hakkında kitaplar okuyor ve resim yapan Özay; Deliha - Görümce ve Deliha 2 filmlerinin de senaristi'dir.
Gupse Özay kimdir? Gupse Özay, 30 Temmuz 1984 tarihinde İzmir'de doğmuştur. babası Senih Özay bir avukat, annesi ise peyzaj mimarıdır. Çerkez kökenlidir. İsminin anlamı "canımın içi" demekmiş. Ege Üniversitesi İletişim Televizyon bölümünde okudu. Şahika Tekand'ın kursuna katıldı. Üniversite yıllarında arkadaşlarıyla çektikleri "Yaman Yaşamışım" adlı belgesel ile ödül aldı. 4 yıl kadar reklam yazarlığı yapmış ve ardından işinden ayrılarak dizi sektörüne, dizi setlerinde kamera arkasında çalıştı ve senaristlik yaptı. Sessiz Gece dizisinin ise reji ekibinde yer aldı. Gupse Özay, 'Çocuklar Duymasın' ve 'İzmir Çetesi'nin senaryo ekibinde çalıştı. Ardından Beyaz Show'un skeçlerini yazmaya başladı.Arkadaşlarıyla "Psikolog" adlı skeçler çekmiştir. Gülse Birsel'in de onun Youtube'da o videolarından birini izleyip 'Yalan Dünya'nın kadrosuna aldı. Bu sayede de "Yalan Dünya" dizisinde kendine bir yer bulmuştur. Bu dizide "Nurhayat" karakterini canlandırmaktadır. Makineli tüfek gibi konuşması ve peltekliğiyle zihinlerde yer etti. Gupse Özay ağabeyi Betal Özay ile ortak bir yapım şirketi kurdu. Gupse Özay, Kanal D!de yayınlanan "Rekorlar Dünyası"adlı programda sunuculuk yaptı. Boş zamanlarında DVD (korku filmi ) izler, psikiyatri hakkında kitaplar okuyor ve resim yapan Özay; Deliha - Görümce ve Deliha 2 filmlerinin de senaristi'dir.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >