Ahmet Kural'ın en yakın arkadaşından Sıla'ya destek geldi

Murat Cemcir, Seda Bakan ve Ahmet Kural, Kardeş Payı dizisinde başrolü paylaşmıştı.
Murat Cemcir, Seda Bakan ve Ahmet Kural, Kardeş Payı dizisinde başrolü paylaşmıştı.

Şarkıcı Sıla Gençoğlu'nun fiziksel şiddet gördüğü gerekçesiyle oyuncu Ahmet Kural'ı savcılığa dilekçe vererek şikayet etmesi çok konuşuldu. Sıla'nın sosyal medya üzerinden yaptığı yazılı açıklamanın ardından ünlü isimlerden 'kadına şiddet' başlığı altında destek mesajları gelmeye başladı. Şarkıcı Sıla'ya destek veren ünlüler arasında en çok şaşırtan isim, Ahmet Kural'ın en yakın arkadaşlarından olan, birlikte dizi çektiği ünlü oyuncu Seda Bakan oldu.

Ahmet Kural ve Sıla Gençoğlu'nun yaşadığı olayların savcılığa kadar gitmesi ve Sıla'nın Ahmet Kural'dan şiddet gördüğü gerekçesiyle şikayetçi olması gündeme bomba gibi düştü.

İlk olarak Sıla yaptığı açıklama ile olayın perde arkasını ve daha sonrasında neler olacağı hakkında yazılı olarak bir mesaj yayınladı.

İşte Instagram hesabından yaptığı o açıklama!

Bu açıklamanın ardından ünlü isimlerden de Sıla'ya destek yağdı.

Ünlü isimlerin bir bir Sıla'yı desteklediği ve her ne olursa olsun kadına gösterilen şiddetin karşısında olduklarını belirten mesajlar paylaşılmaya başlandı. Fakat bu destek mesajlarının aralarında endikkat çekeni ise Ahmet Kural'la aynı dizide başrol oynadığı yakın arkadaşı 'Seda Bakan'dan gelen mesaj oldu.

Seda Bakan Instagram hesabından bu mesajı paylaştı!

Seda Bakan ile Ahmet Kural, Kardeş Payı dizisinde 2 sezon boyunca birlikte başrolü paylaşmıştı. Seda Bakan'ın verdiği bu mesaja Ahmet Kural'ın ne tepki vereceği ise merak konusu.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >