Aklından tuttuğun sayı, karakterini gösteriyor

Herkesin küçüklüğünden beri şanslı sayısı vardır. Evet, kulağa garip gelse de şanslı sayılarınız kişiliğinizi yansıtıyor. Peki siz hangi sayıyı tutuyorsunuz?

Sayılar ve anlamları hemen herkesin hayatında öneme sahip. Yüklediğimiz anlamlar, şanssızlıklar ya da tam tersi bahtsızlıkların sahibi tam da onlar gibiymiş gibi gelir zaman zaman. Peki bir adım ileri gidelim ve sizlere çok sevdiğiniz sayıların karakterinizde belirleyici bir rol oynadığını söyleyelim..
Hadi gelin başlayalım!


Nezaket ve Zarafet
Bu sayıyı tutan insanlar kibar üslupları ile girdikleri her ortamda hemen fark edilirler. Diğer insanlara değer veriler ve bunu gösterirler. Son olarak onların en belirgin özellikleri çoğu kişi tarafından sevilen ve saygı duyulan kişiler olmalarıdır.
Nezaket ve Zarafet Bu sayıyı tutan insanlar kibar üslupları ile girdikleri her ortamda hemen fark edilirler. Diğer insanlara değer veriler ve bunu gösterirler. Son olarak onların en belirgin özellikleri çoğu kişi tarafından sevilen ve saygı duyulan kişiler olmalarıdır.
Keskin Çizgiler 
"Asla olmaz", "Hayır" demeyi hayatlarının amacı kılmışların sayısıdır. Onların sınırlarına girmeye kalktığınızda asabileşen ve kırmızı çizgiler çizen insanlardır. Ancak zor durumda kaldıklarında tam tersi özelikler gösterebilirler.
Keskin Çizgiler "Asla olmaz", "Hayır" demeyi hayatlarının amacı kılmışların sayısıdır. Onların sınırlarına girmeye kalktığınızda asabileşen ve kırmızı çizgiler çizen insanlardır. Ancak zor durumda kaldıklarında tam tersi özelikler gösterebilirler.
Samimiyet ve Hoşgörü 
Özellikle bayanların en sevdiği sayılardan biri sekizdir. Sıcakkanlılık, hoşgörü, sevecen insanların 8 ile arası çok iyidir. Hayattan zevk almayı sevenlerin tercihidir.
Samimiyet ve Hoşgörü Özellikle bayanların en sevdiği sayılardan biri sekizdir. Sıcakkanlılık, hoşgörü, sevecen insanların 8 ile arası çok iyidir. Hayattan zevk almayı sevenlerin tercihidir.
Para ve Hırs
Hırs, para ve zenginlik onların hayat felsefelerinin temelidir. Maddesel dünya onlar için biriciktir. Amaçları için yorulmaz ve yılmazlar.
Para ve Hırs Hırs, para ve zenginlik onların hayat felsefelerinin temelidir. Maddesel dünya onlar için biriciktir. Amaçları için yorulmaz ve yılmazlar.
Yükseliş  Kaçınılmaz
Vasat gibi görünen hayatları yükselişe geçerse hiç şaşırmayın.  Onlar en zor zamanlarda bile mutlu olmayı başaran pozitif insanlar.
Yükseliş Kaçınılmaz Vasat gibi görünen hayatları yükselişe geçerse hiç şaşırmayın. Onlar en zor zamanlarda bile mutlu olmayı başaran pozitif insanlar.
Orta Direk 
Huzurlu yapıya sahip 5 severler, neredeyse tüm yaşam standartlarında orta olmayı seçerler. Azimli fakat hırslı değillerdir. Kimseye muhtaç olmadan kazanç sağlamak yaşamlarının gayesidir.
Orta Direk Huzurlu yapıya sahip 5 severler, neredeyse tüm yaşam standartlarında orta olmayı seçerler. Azimli fakat hırslı değillerdir. Kimseye muhtaç olmadan kazanç sağlamak yaşamlarının gayesidir.
Ketum ve sükunet
Sağduyu ve sakinlik onların en belirgin özellikleri.Dikkat edin etrafınızda 4 sayısını söyleyenler hep en ketumlardır.
Ketum ve sükunet Sağduyu ve sakinlik onların en belirgin özellikleri.Dikkat edin etrafınızda 4 sayısını söyleyenler hep en ketumlardır.
Esprili ve Mutluluk
Hayata pozitif bakan insanlar 3 sayısını söyleyenlerdir. Bu kişiler neredeyse her şeyden keyif almayı bilirler. Böyle insanlardan zarar gelmez.
Esprili ve Mutluluk Hayata pozitif bakan insanlar 3 sayısını söyleyenlerdir. Bu kişiler neredeyse her şeyden keyif almayı bilirler. Böyle insanlardan zarar gelmez.
Fikir Sahipleri
Başlangıçta susmayı tercih etseler de idealistliklerinden taviz vermezler. Konular hakkında sessiz kalırlar ama muhakkak bir fikirleri vardır.
Fikir Sahipleri Başlangıçta susmayı tercih etseler de idealistliklerinden taviz vermezler. Konular hakkında sessiz kalırlar ama muhakkak bir fikirleri vardır.
Liderler
Onlar her konuda öncü olmayı severler. Ruhlarında lider olmak var.
Liderler Onlar her konuda öncü olmayı severler. Ruhlarında lider olmak var.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >