Albayrak Grubu'ndan çalışanlarına "Kurumsal İngilizce Eğitimi"

genel
genel

Albayrak Grubu, bünyesinde gerçekleşen eğitim ve etkinliklerle çalışanların kişisel gelişimine katkıda bulunmaya devam ediyor.

Albayrak Grubu, bünyesinde gerçekleşen eğitim ve etkinliklerle çalışanların kişisel gelişimine katkıda bulunmaya devam ediyor. Albayrak’ın kurum içinde gelenekselleştirmeyi hedeflediği Kurumsal İngilizce Eğitimine geçtiğimiz haftalarda başlandı. 1 yıl sürmesi beklenen eğitimle, çalışanların İngilizce seviyelerinin üst seviyelere ulaşması hedeflenmektedir.

İngilizce dersleri, 15 Temmuz Şehitlerimizin isimlerinin verildiği Erol Olçok, Ömer Halisdemir, İlhan Varank ve Mustafa Cambaz isimli 4 ayrı sınıfta verilmektedir. Dersliklere verilen bu isimler sayesinde kurum içinde 15 Temmuz ruhunu her zaman canlı tutulması amaçlanmaktadır.

Albayrak Grubu İnsan Kaynakları Üst Düzey Yöneticisi Hüseyin Yavuztürk; "En kıymetli yatırım “insana yapılan yatırımdır” düsturuyla ve Holdingimizin stratejik hedefleri doğrultusunda, kurumsal İngilizce eğitimleri başlattık. Çalışma arkadaşlarımızın gelecek planlarına ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunarak kurumsal gelişimimizi de sürdürmeyi amaçladık. Bu amacın gerçekleşmesine yönelik olarak; yaş, görev ya da sektör ayırt etmeksizin tüm çalışma arkadaşlarımızın, profesyonel iş hayatının bir parçası olan İngilizce dilinde belirli bir seviyeye gelmelerini hedefliyoruz.” dedi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >