Aleyna'nın dişleri sosyal medyada olay oldu

Aleyna Tilki'nin dişleri alay konusu oldu
Aleyna Tilki'nin dişleri alay konusu oldu

Attığı her adımla, sözlediği her sözle olay olan genç şarkıcı Aleyna Tilki, bu kez de dişleriyle sosyal medyanın gündemine oturdu.

'Dipsiz Kuyum' parçasıyla büyük başarı yakalayan, Youtube'da kırılmadık rekor bırakmayan Aleyna Tilki, sosyal medyayı sallamaya devam ediyor. Sahneye çıktığı ilk günden beri söylemleri ve hareketleriyle konuşulan genç şarkıcı Aleyna Tilki, bu kez dişleriyle sosyal medyanın gündemine oturdu. Sosyal medya kullanıcıları, Aleyna Tilki'nin dişlerine taktı.

"Bu dişlerle dünya starı olamazsın"

Her fırsatta kendinin dünya starı olduğunu iddia eden Aleyna Tilki, sosyal medya kullanıcılarının diline düştü. Aleyna'nın dişlerini eleştiren bir sosyal medya kullanıcısı, "Bu dişlerle dünya starı olamazsın. İlk fırsatta o dişlerini bir yaptır" yorumunu yaptı.

Dişleri alay konusu oldu
Genç şarkıcı Aleyna Tilki, bu kez dişleriyle sosyal medyanın gündemine oturdu. Sosyal medya kullanıcıları, Aleyna Tilki'nin dişlerine taktı.
Dişleri alay konusu oldu Genç şarkıcı Aleyna Tilki, bu kez dişleriyle sosyal medyanın gündemine oturdu. Sosyal medya kullanıcıları, Aleyna Tilki'nin dişlerine taktı.
Emrah Karaduman'ın aracına çarptı!
Genç şarkıcı Aleyna Tilki, son olarak Emrah Karaduman'ın arabasına çarptığı haberiyle gündem olmuştu. 700 bin TL'ye aldığı arabasını park ederken Emrah Karaduman'ın arabasına çarpan Aleyna, son olarak bu haberle gündeme geldi. Karaduman, Instagram'ın hikaye bölümünden paylaştığı kareye, "İyi güzel park ediyorsun da benim arabamın suçu ne Aleyna Hanım" notunu yazdı.
Emrah Karaduman'ın aracına çarptı! Genç şarkıcı Aleyna Tilki, son olarak Emrah Karaduman'ın arabasına çarptığı haberiyle gündem olmuştu. 700 bin TL'ye aldığı arabasını park ederken Emrah Karaduman'ın arabasına çarpan Aleyna, son olarak bu haberle gündeme geldi. Karaduman, Instagram'ın hikaye bölümünden paylaştığı kareye, "İyi güzel park ediyorsun da benim arabamın suçu ne Aleyna Hanım" notunu yazdı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >