Almancı ve gurbetçi deyince aklımıza gelen dizi karakterleri

Gurbetçi rolleri

Bugün hayatımızın bir gerçeği olarak yer edinen gurbetçilik kavramına birçok televizyon dizisi ve sinema filmi yer vermiştir kuşkusuz. Kimileri de öyle karakterler çıkarmıştır ki; yıllar geçse de asla unutulmaz...

Türk dizi tarihinde birçok kavram ve gerçek üzerinden hikayeler türetilmiş ve unutulmaz karakterler çıkartılmıştır. Almancı ve gurbetçi kavramları da bunlardan biridir. İşte dizi tarihi içerisinde yer almış en iyi gurbetçi karakterleri.

Bizimkiler - Davut Bey ve ailesi 

                                    
                                    
                                    
                                    Efsane dizi Bizimkilerin en bilindik karakterlerini oluşturmaktaydılar. "Dunkof!" kelimesini hayatımıza katanlar da bilakis onlardı. Gurbetçi karakterler deyince aklımıza gelen ilk örnektir.
Bizimkiler - Davut Bey ve ailesi Efsane dizi Bizimkilerin en bilindik karakterlerini oluşturmaktaydılar. "Dunkof!" kelimesini hayatımıza katanlar da bilakis onlardı. Gurbetçi karakterler deyince aklımıza gelen ilk örnektir.
Ulan İstanbul - Maşuka

                                    
                                    
                                    
                                    Bir dönemin en çok takip edilen yaz dizilerinden olan Ulan İstanbul'da çizilen orijinal karakterlerden biriydi.
Ulan İstanbul - Maşuka Bir dönemin en çok takip edilen yaz dizilerinden olan Ulan İstanbul'da çizilen orijinal karakterlerden biriydi.
Acil Aşk Aranıyor - Abidin
Oyuncu Sertan Erkaçan'a şöhreti getiren rol de olan Abidin, Almancı karakterlerin arasında en beğenilen ve sevilen olma özelliği taşıyordu.
Acil Aşk Aranıyor - Abidin Oyuncu Sertan Erkaçan'a şöhreti getiren rol de olan Abidin, Almancı karakterlerin arasında en beğenilen ve sevilen olma özelliği taşıyordu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >