Aman dikkat! Mamalara zehir koyup para istiyor

Çocuk zehir
Çocuk zehir

Kimliği belirsiz bir kişinin, ülkenin önde gelen market zincirlerine mektup yazarak bebek mamalarına zehir kattığını ve 10 milyon euro vermedikleri taktirde eylemlerine devam edeceğini söylediği ortaya çıktı! İşte detaylar...

Almanya’nın Friedrichshafen kentinde kimliği öğrenilemeyen bir kişi, 16 Eylül’de ülkenin önde gelen market zincirleri Aldi, Rossmann, Lidl, DM, Müller, Edeka, Norma ve Rewe’e tehdit mektubu gönderdi.

Bebek mamalarına zehir kattığını ancak kendisine 10 milyon euro verilmesi halinde eyleminden vazgeçeceğini bildirdi. Tehdit üzerine harekete geçen polis, tüm marketlerdeki mamaları topladı.Yapılan incelemede mamalarda bebeklere zarar verebilecek hatta öldürebilecek boyutta zehirli maddelere rastlandı. Şantajcı ise yakalanamadı.

İnsanları öldürmek istiyor

Başsavcı Alexander Boger, dün düzenlenen basın toplantısında yapılan tehdit ile ilgili “Şantajcı ulusal ve uluslararası Alman şirketlerini tehdit etti. Bu tehdidi çok ciddiye alıyoruz. Güvenlik kameralarında yansıyan görüntülere göre şantajcı 50 yaşlarda.

Mükemmel bir şantajcıyla karşı karşıyayız. Bu adam insanların ölümünü hedefleyen bir kişi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >