Aman dikkat! Ünlü fast food zincirinde böcek krizi

fastfood
fastfood

Ünlü fast food zincirinde yaşanan hamburger krizi gündeme bomba gibi düştü!

İskoçya'da tavuk burger alan Ciara Harvive isimli müşteri, hamburgerinden bir ısırık aldıktan sonra gözlerine inanamadı. Hamburgerindeki maruldan örümcek çıkan Harvive, yetkililerin özür dilemek yerine kendisine yeni bir hamburger vermek istediklerini söyledi.

Hamburger krizi!
Ünlü fast food zinciri McDonald'da hamburger krizi meydana geldi. İskoçya'da tavuk burger alan bir müşteri, hamburgerinden bir ısırık aldıktan sonra gözlerine inanamadı. Ciara Harvive, 3.19 pound karşılığında tavuk burger satın aldı. Ancak hamburgerinin içindeki marulda örümcek Harvie, şoke oldu.


21 yaşındaki müşteri, hamburgeri o halde görünce hemen geri götürdü. Pazartesi günü öğleden sonra firmadan bir yetkilinin kendisiyle iletişime geçtiğini söyledi. Kendisinden özür bile dilenmediğini söyleyen genç, bunun yerine yeni bir hamburger verdiklerini söyledi.
Hamburger krizi! Ünlü fast food zinciri McDonald'da hamburger krizi meydana geldi. İskoçya'da tavuk burger alan bir müşteri, hamburgerinden bir ısırık aldıktan sonra gözlerine inanamadı. Ciara Harvive, 3.19 pound karşılığında tavuk burger satın aldı. Ancak hamburgerinin içindeki marulda örümcek Harvie, şoke oldu. 21 yaşındaki müşteri, hamburgeri o halde görünce hemen geri götürdü. Pazartesi günü öğleden sonra firmadan bir yetkilinin kendisiyle iletişime geçtiğini söyledi. Kendisinden özür bile dilenmediğini söyleyen genç, bunun yerine yeni bir hamburger verdiklerini söyledi.
Özür dilemediler!
Sosyal medya üzerinden yaşadıklarını fotoğraflarla beraber paylaşan Harvive, yetkililerden özür beklediğini ancak onların sadece yeni bir hamburger verdiğini söyledi.


The Sun'ın haberine göre, firma ise yaptığı açıklamada, Ciara Harvive'den özür dilediklerini; ancak Harvive'nin özrü kabul etmediğini duyurdu.
Özür dilemediler! Sosyal medya üzerinden yaşadıklarını fotoğraflarla beraber paylaşan Harvive, yetkililerden özür beklediğini ancak onların sadece yeni bir hamburger verdiğini söyledi. The Sun'ın haberine göre, firma ise yaptığı açıklamada, Ciara Harvive'den özür dilediklerini; ancak Harvive'nin özrü kabul etmediğini duyurdu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >