Android ve iOS için ücretsiz yeni Pokemon oyunu: Pokemon Quest!

Pokemon Quest tanıtıldı
Pokemon Quest tanıtıldı

Taşınabilir oyun konsolu Nintendo Switch için 3 farklı pokemon oyunu bir anda yayınlandı. Bu oyunlardan biri olan Pokemon Quest, yakın zaman içerisinde Niantic tarafından hem Android hem de iOS için uyarlanmış olacak.

2016 yılında, mobil oyun tarihini baştan yazabilecek kadar anlamlı ve güçlü bir şekilde oyuncularla buluşan Pokemon Go, milyonlarca insanı kendine bağımlı hale getirmişti. Türkiye’de dahil olmak üzere birçok farklı ülkede tercih edilen ve sokakları doldurmayı başaran oyun, yapımcısı Niantic’e de büyük oranda para kazandırmayı başarmıştı. Google Haritalar temelli biçimde yaşadığımız şehirde Pokemon kovalamayı önceleyen bir oyun olan Pokemon Go, çizgi film efsanesini de yeniden popüler yapmayı başarmıştı.

Oyun ücretsiz olarak indirilebiliyor

Pokemon’un söz konusu popülerliğinin yanı sıra ortaya çıkardığı geniş ilgi ağı da birçok yapımcının dikkatini çekmeyi başardı denebilir. Şimdi de Nintendo, ülkemizde henüz satışı olmayan başarılı oyun konsolu Switch için bu hafta üç farklı oyun yayınladı. Üç oyun içerisinde en çok merak uyandıranların başında Pokemon Quest geliyor. Quest, Minecraft gibi bir dönemin efsanesi olmayı başarmış kübik grafik tarzını birebir uyguluyor dememiz de mümkün. Oyun içi satın alma seçenekleriyle iyice çeşitlenecek ve yapımcısını “zengin” etmesi muhtemel oyun, Android ve iOS için ücretsiz biçimde indirilebilir durumda…

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >