Apple kurucularından Steve Wozniak: Geleceğe yön verecek şirket biz değiliz

Steve Wozniak
Steve Wozniak

Steve Wozniak, dünyayı değiştirecek ürünün Apple'dan beklenmemesi gerektiğini söyledi.

Apple dünyanın en büyük şirketleri sıralamasında ikinci sırada bulunuyor. Şirketin kurucu ortaklarından Steve Wozniak, gelecekte şirketlerin gücüyle ve yön verme etkisiyle ilgili bazı açıklamalarda bulundu.

Apple her sene ekonomisini biraz daha güçlendirse de ''kullanıcıların beklentilerinin altında kalıyor'' eleştirilerinden kurtulamıyor. Eleştiri sahiplerine göre Apple bu maddi ve manevi desteği ilk başlarda yaptığı harika çıkışlar sayesinde sağlıyor.

''Apple devrimsel bir ürün çıkarmak için oldukça büyük bir şirket''
Apple’ın kurucularından Steve Wozniak da konuyla ilgili açıklama yapma gereği duydu. Bloomberg’e konuşan Wozniak konuyla alakalı şunları söyledi:
Apple devrimsel bir ürün çıkarmak için oldukça büyük bir şirket. Dünyayı değiştirmeye aday ürünleri ortaya koyan küçük firmaların bunu başardığını gördük. Google, Microsoft, Apple ve Tesla gibi şirketler küçük bir yapıdayken risk aldılar ve bunu başardılar. Burada anlatmak istediğim risk alma durumunun her zaman yapılamayacağı. Apple gibi büyük bir şirket bu konumdayken risk alıp farklı şeyler denemeye kalkışamaz. Bu zamanında yapılması gereken bir işti ve başarıyla yapıldı.
''Apple devrimsel bir ürün çıkarmak için oldukça büyük bir şirket'' Apple’ın kurucularından Steve Wozniak da konuyla ilgili açıklama yapma gereği duydu. Bloomberg’e konuşan Wozniak konuyla alakalı şunları söyledi: Apple devrimsel bir ürün çıkarmak için oldukça büyük bir şirket. Dünyayı değiştirmeye aday ürünleri ortaya koyan küçük firmaların bunu başardığını gördük. Google, Microsoft, Apple ve Tesla gibi şirketler küçük bir yapıdayken risk aldılar ve bunu başardılar. Burada anlatmak istediğim risk alma durumunun her zaman yapılamayacağı. Apple gibi büyük bir şirket bu konumdayken risk alıp farklı şeyler denemeye kalkışamaz. Bu zamanında yapılması gereken bir işti ve başarıyla yapıldı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >