Ardahan'da 5 büyüklüğünde deprem

Arşiv
Arşiv

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, Ardahan'ın Göle ilçesinde 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, Ardahan'ın Göle ilçesi merkezli 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremi çevre illerde yaşayan vatandaşlar da hisseti.

Deprem nedeniyle çok sayıda vatandaşın tedbir amacıyla kendisini dışarı attığı ve ekiplerin acil olarak bölgeye sevk edildiği öğrenildi.

Can kaybı ve yaralı bilgisi yok

Resmi kaynaklardan şu ana kadar yaralı veya can kaybına ilişkin herhangi bir bilgilendirmede bulunulmadı. Jandarma ekiplerinin de bölgeye intikal ederek hasar gören bina olup olmadığını kontrol edeceği belirtildi.

Kandilli Rasathanesi'nden de depreme ilişkin bilgilendirmede bulunuldu. Rasathane tarafından yapılan açıklamada Balçeşme Göle merkezli olduğu belirtilen depremin 3.2 kilometre derinlikte ve 5.3 büyüklüğünde olduğu dile getirildi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >