Arka Sokaklar'dan 'Çiftlik Bank' skandalına gönderme

​Arka Sokaklar'dan, Çiftlik Bank skandalına gönderme

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümüne, "Çiftlik Bank" skandalına yapılan gönderme damgasını vurdu. Olay, Organik Bank adıyla anlatıldı.

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümüne Çiftlik Bank göndermesi damgasını vurdu. Organik Bank adıyla yer alan skandal sahnesinde, mağdurların ve çalışanların yaşadıkları yansıtıldı.

Çiftlik Bank nedir?

                                    Çiftlik Bank adlı oyun, Mehmet Aydın tarafından Ağustos 2016'da kurulmuştu. İnsanlar bu oyunda, farklı altın değerlerine sahip çeşitli çiftlik hayvanları satın alabiliyordu. Oyunda satın alınan hayvanların ve yapılan üretimin, Türkiye'nin farklı yerlerinde açılan çiftlikler, et ve süt üretimi yapan tesislerde hayata geçirileceği vaat ediliyordu.
Çiftlik Bank nedir? Çiftlik Bank adlı oyun, Mehmet Aydın tarafından Ağustos 2016'da kurulmuştu. İnsanlar bu oyunda, farklı altın değerlerine sahip çeşitli çiftlik hayvanları satın alabiliyordu. Oyunda satın alınan hayvanların ve yapılan üretimin, Türkiye'nin farklı yerlerinde açılan çiftlikler, et ve süt üretimi yapan tesislerde hayata geçirileceği vaat ediliyordu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >