Aşk ve Mavi dizisinin ünlü oyuncusu, yeni görüntüsüyle görenleri şaşırtıyor

Aşk ve Mavi dizisi

Aşk ve Mavi dizisinin ünlü oyuncusu, yeni görüntüsüyle şaşırtıyor. Oyuncuyu görenler tanımakta güçlük çekiyor.

Aşk ve Mavi dizisinde Cemal karakterini canlandıran ünlü oyuncu Cüneyt Mete, dizinin sezon arasına girmesiyle imajını da değiştirdi. Farklı bir tarza bürünen oyuncuyu görenler tanımakta güçlük çekti.

Cüneyt Mete hakkında
Eğitimini Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nde tamamlamıştır.

 2006 yılında Unutma Beni dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamış; Köprü, Yeni Evli , Kurtlar Vadisi, Kayıp Prenses dizilerinde rol almıştır. Beni Affet dizisinde canlandırdığı Cesur karakteri ile kariyerinde önemli bir çıkış yakalayan Cüneyt Mete, Atv ekranlarında yayınlanan başrolü Emrah ve Burcu Kıratlı’nın paylaştığı Aşk ve Mavi dizisinin kadrosunda yer almakta ve Cemal karakterini canlandırmaktadır.
Cüneyt Mete hakkında Eğitimini Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nde tamamlamıştır. 2006 yılında Unutma Beni dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamış; Köprü, Yeni Evli , Kurtlar Vadisi, Kayıp Prenses dizilerinde rol almıştır. Beni Affet dizisinde canlandırdığı Cesur karakteri ile kariyerinde önemli bir çıkış yakalayan Cüneyt Mete, Atv ekranlarında yayınlanan başrolü Emrah ve Burcu Kıratlı’nın paylaştığı Aşk ve Mavi dizisinin kadrosunda yer almakta ve Cemal karakterini canlandırmaktadır.
İşte son hali
İşte son hali
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >