ASUS Zenfone 4’ün fiyatı ve çıkış tarihi belli oldu

Asus ZenFone 4
Asus ZenFone 4

ZenFone serisinin en yeni telefonu beş farklı modele sahip olacak. Merakla beklenen akıllı telefonun teknik özellikleri ve tanıtım tarihi belli oldu.

ZenFone serisinin yeni cihazının tanıtımı için ortaya çıkan bilgilerden çift kameraya sahip bir akıllı telefon olduğu bilgisi net olarak görülebiliyor. 19 Ağustos’ta tanıtılacak olan telefonun ZenFone 4, ZenFone 4 Max, ZenFone 4 Pro, ZenFone 4 Selfie ve Zenfone 4V olmak üzere beş farklı modelle karşımıza çıkması bekleniyor. ZenFone 4’ün iki farklı bellek ve depolama seçeneğine sahip alt modeli olacak. ZenFone 4 Pro ise en üst model olarak sınıflandırmaya girecek. 4V ise ABD’de çıkacak ve yalnızca Verizon’a özel bir model olacak.

ASUS ZenFone 4 Selfie’de Android 7.1.1 Nougat işletim sistemi, 5,5 inç Full HD ekran, Snapdragon 625 işlemci, Adreno 506 grafik işlemci, 4 GB bellek, 32 GB’lık depolama olması beklenen özellikler arasında. Selfie odaklı telefon, 16 MP arka, 12 MP ön kameraya sahip olacak. Her iki cihazda da 4K olacak.

Telefonun en düşük modelinin 250 dolar fiyat etiketine sahip olması bekleniyor. Üst modellerde ise bu fiyat yükselecek fakat kamuoyuna duyurulmuş herhangi bir fiyat şu an için söz konusu değil.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >