Babanın morg önünde büyük acısı

Evlatlarını kaybeden baba büyük acı yaşadı.
Evlatlarını kaybeden baba büyük acı yaşadı.

Antalya'nın Alanya ilçesinde, dün denizde boğulan Halil ve Burhan İmen kardeşlerin babası gezme bahanesiyle çağırıldığı Antalya'da evlatlarını kaybettiğini morgda öğrenince fenalaştı.

Olay, dün öğle saatlerinde, Antalya’nın Alanya'nın Payallar Mahallesi sahilinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre yüzme bilmediği belirtilen Halil ve kardeşi Burhan İmen, denize girdi. İki kardeş, bir süre sığ bölümde durduktan sonra derine doğru ilerledi.

Bu sırada kardeşlerden biri, suda çırpınırken, diğeri de onu kurtarmak için yanına gitti. Bir süre sonra suda çırpınmaya başlayan kardeşler, gözden kayboldu. Gençlerin durumunu gören sahildekiler, denize atlayarak, önce Halil İmen'i sudan çıkardı. Burhan İmen'e ise ulaşılamadı.

Halil ve Burhan İmen kardeşler hayatını kaybetti.
Halil ve Burhan İmen kardeşler hayatını kaybetti.

İhbarla olay yerine gelen sağlık ekipleri, Halil İmen'i ambulansla özel hastaneye götürdü. Burada müdahale edilen Halil İmen, kurtarılamadı.

Kaybolan Burhan İmen'in bulunması için ise olay yerine Antalya İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timi ve Sahil Güvenlik ekipleri yönlendirildi. JAK ve Sahil Güvenlik dalgıçlarının yaptığı aramada Burhan İmen'in de cansız bedenine ulaşıldı. İki kardeşin cenazeleri, savcılık incelemesinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >