Belediyelerin 'kar' atışması okuyanları gülümsetti

Belediyelerin Twitter hesabından kar yağışıyla ilgili atışmaları takipçilerini gülümsetti
Belediyelerin Twitter hesabından kar yağışıyla ilgili atışmaları takipçilerini gülümsetti

Düzce Belediyesi resmi Twitter hesabından kış için yaptığı hazırlıkları paylaştı. Fotoğraflı paylaşımla takipçilerine belediyenin kış faaliyetlerini duyuran Düzce Belediyesi'ne, Malatya ve Denizli büyükşehir belediyelerinden gelen yanıtlar sosyal medyada 3 belediye arasında tatlı bir atışmaya sebep oldu.

Düzce Belediyesi yurdun dört bir yanında etkili olmaya başlayan soğuk hava ve yüksek kesimlere yağan kar sonrası yaptığı hazırlıkları Twitter hesabından paylaştı. İl belediyeleri arasında tatlı bir atışmaya dönüşen cevap dizisinde Düzce Belediyesi'ne seslenen Malatya Büyükşehir Belediyesi karla mücadele hazırlıkları konusunda "Biz karla mücadele ederken, 'etek sarı sen etekten sarısan, gurban olam Beydağı'nın karısan' diye türkü söyleyerek ısınıyoruz. Kar suyu Mişmiş'imize can ola, kan ola" şeklinde paylaşım yaptı.

Düzce'den Malatya'ya cevap

Düzce Belediyesinin resmi Twitter hesabından da bu seslenişe cevap gecikmedi. Kurum hesabından yapılan paylaşımda "Malatya Malatya bulunmaz eşin, gönüller coşturur ayla güneşin, Düzce'den soğuk kış gününde Malatya'mızı ısıtacak gönülden sevgiler. Düzce'de kara geçit yok. Biz hazırız. Tekstilin başkenti güzel denizlibld tüm dünya üşümesin hazır mı kışlıklar, nevresimler bu kış için?" ifadeleri kullanıldı.

Denizli de atışmalara dahil oldu

Sosyal medya kullanıcılarının da büyük ilgiyle takip ettiği atışmada Denizli Belediyesi de paylaşımında Düzce'den bahsederek "Yeşil Düzcem içinizi rahat tutun, asırlardır olduğu gibi dünyanın her köşesine ulaşan tekstil ürünlerimizi aralıksız bir şekilde üretmeye devam ediyoruz" dedi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >