"Ben şeytanım" diyerek bıçakla saldırdı: 2 kişi hayatını kaybetti

Ankara
Ankara

Ankara'da otobüs durağında bekleyen vatandaşlarla "Siz Müslüman mısınız?" diye soran kişi, "Müslümanız" cevabını alınca "Ben de şeytanım" diyerek otobüs bekleyen 4 kişiye ekmek bıçağıyla saldırdı. Olayda 2 kişi hayatını kaybetti.

Ankara'da durakta otobüs bekleyen vatandaşlara "Siz Müslüman mısınız?" diye soran bir kişi, "Müslümanız" cevabını alınca "Ben de şeytanım" diyerek 4 kişiye ekmek bıçağıyla saldırdı. Meydana gelen olayda 2 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.

4 kişiyi bıçakladı

Olay, Ankara’nın Etimesgut ilçesinde 7 Eylül Cuma sabahı meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde işe gitmek için otobüs durağında bekleyen vatandaşlar, Hakkı Ç. isimli şahsın bıçaklı saldırısına uğradı. Duraktaki vatandaşlar sağa sola kaçışırken, Mert K., Hayrullah A. ve ismi belirlenemeyen 2 kişi bıçak darbeleriyle yaralandı. Hakkı Ç., yere yığılan Mert K. ve Hayrullah A.’yı bıçaklamaya devam etti. Çevredeki vatandaşlar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

2 kişi hayatını kaybetti

Kısa sürede olay yerine intikal eden sağlık ekipleri, ağır yaralanan Hayrullah A. ile ismi belirlenmeyen 2 kişiyi hastaneye kaldırırken, Mert K.’nın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Hastaneye kaldırılan Hayrullah A.’nın ise yolda tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi.

Polis ekipleri, saldırganı etkisiz hale getirerek gözaltına aldı. Hakkı Ç. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ölen Mert K’nın dayısı Eyüp Güneş, “Olayı ilk öğrendiğimizde farklı farklı şeyler söylendi. Daha sonra net olarak öğrendik ki birbirini hiç tanımayan 5 kişi otobüs durağında bekliyormuş. O sırada bir kişi yanlarına yaklaşmış ve ‘Sen Müslüman mısın?’ diye sormuş. ‘Müslümanım’ cevabını alınca, ‘Ben şeytanım’ demiş ve oradaki insanlara saldırmış. Birbirini hiç tanımayan 4 kişiyi bıçak darbeleriyle yaralamış. Yeğenimiz de olay yerinde vefat etti. Diğer arkadaşın da hastaneye giderken yolda öldüğünü öğrendik” şeklinde konuştu.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >