Birol Güven paylaştı: Rasim Öztekin'in attığı son mesaj

Rasim Öztekin- Arşiv
Rasim Öztekin- Arşiv

Kalp krizi geçiren usta oyuncu Rasim Öztekin, dün akşam saatlerinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Yapımcı Birol Güven, Öztekin'in kalp krizi geçirmeden önce kendisine attığı son mesajı paylaştı.

Tiyatro ve sinema oyuncusu Rasim Öztekin, geçtiğimiz pazar günü kalp krizi geçirdi. Öztekin'e Beykoz Devlet Hastanesi'nde acil olarak müdahale edildi. Öztekin, ardından da Dr. Siyami Ersek Hastanesi'ne nakledildi. Ancak sanatçı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 62 yaşındaki usta oyuncunun ölümü sanat camiasını yasa boğdu.

'Seksenler' dizisinde rol alan Öztekin'in, kalp krizi geçirmeden 20 dakika önce dizinin yapımcısı Birol Güven'e attığı mesaj yürek burktu. Öztekin'in, 'Eskiden her şey bozuk ama insanlar sağlamdı' ifadelerinin geçtiği İbrahim Sadri'nin 'Kuş hatırları' şiirini Güven'e yolladığı ortaya çıktı.

Birol Güven, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Rasim Öztekin kalp krizi geçirmeden 20 dakika önce bana aşağıdaki mesajı ve şiiri göndermişti. Mekanın cennet olsun.

"Günaydın Patron. Umarım iyisindir. Pazar günü için güzel bir şiir gönderiyorum biraz nostalji... ”seksenler” de de kullanılabilir."

Geçirdiği kalp rahatsızlığı sonrası tiyatro ve sahnelerden uzak kalan Öztekin, kavuğu meslektaşı Şevket Çoruh'a devretmişti. Öztekin, "Kavuğu aldıktan 3 ay sonra kalp rahatsızlığı nedeniyle sahnelere uzak kaldım ve bu nedenle en mağdur kavuklu benim" demişti.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >