Bodrum sezonu açtı! Lahmacun + ayran 80 TL

Lahmacun
Lahmacun

Yaz sezonunun açılmasıyla tatil beldelerine gelen zamlar konuşulmaya başlandı! Bu sezonun bedeli 300 TL

Yaz mevsiminin gelmesi ve sezonun açılmasıyla, tatil beldelerindeki dudak uçuklatan fiyatlar da konuşulmaya başlandı. Fiyatlarıyla cep yakan Maçakızı’nda lahmacun 6 liralık zamla 55 liradan tatilcilere sunuluyor. Lahmacunla ayran içmenin bedeli, tam olarak 80 lira.

Yeni sezonda zam geldi
Yaz sezonunun açılmasıyla Bodrum'daki işletmeciler harekete geçti. Geçtiğimiz yıllarda da sık sık konuşulan fiyatlara, yeni sezonda zam geldi.
Yeni sezonda zam geldi Yaz sezonunun açılmasıyla Bodrum'daki işletmeciler harekete geçti. Geçtiğimiz yıllarda da sık sık konuşulan fiyatlara, yeni sezonda zam geldi.
300 liralık keyif!
Lahmacun, bu sene tatilcilere 55 liradan sunulmaya başladı. Maçakızı'nda lahmacunla ayran içmenin bedeli, 80 lira oldu. Bu arada aynı mekanda deniz keyfi yapmak için 300 liralık ücret ödemeniz gerekiyor...
300 liralık keyif! Lahmacun, bu sene tatilcilere 55 liradan sunulmaya başladı. Maçakızı'nda lahmacunla ayran içmenin bedeli, 80 lira oldu. Bu arada aynı mekanda deniz keyfi yapmak için 300 liralık ücret ödemeniz gerekiyor...
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >