Boğazda parti veren Miss Turkey Güzeli Şahin: Abartıldığı kadar vaka yok

 Miss Turkey Güzeli Şahin
Miss Turkey Güzeli Şahin

Boğazda verdikleri parti sonrası eleştirilerin hedefinde olan Miss Turkey Güzeli Şevval Şahin, "Sadece 10 kişi pozitif çıktı. Abartıldığı kadar vaka yok" dedi.

Şevval Şahin ve sevgilisi Yiğit Marcus Aral önceki gün Bebek’teydi. Şahin, verdikleri partiden sonra 10 kişinin COVID-19 testinin pozitif çıktığını dile getirdi.

Miss Turkey 2018 Güzeli Şahin eleştirilere “Abartıldığı kadar vaka yok” diyerek yanıt verdi.Şahin, “COVID-19 testim iki kere negatif çıktı. Erkek arkadaşımın test sonuçları pozitifti ama o da atlattı" ifadelerini kullandı.

Şahin sözlerini şöyle sürdürdü: "Aslında parti vermedik. Evin dışındaki açık alanda birkaç kız arkadaşımla yemek yedik. Sosyal mesafeli bir partiydi. Hatta çoğu arkadaşım korkudan maske taktı" dedi.

"O partide koronavirüsün yayıldığını hiç kimse ispatlayamaz. Şu an hepimizin sağlığı yerinde ve tedbirliyiz. Bizim için de zor bir süreçti. 12-13 gün karantinada kaldım.”

  • Miss Turkey Güzeli Şevval Şahin kimdir?
  • Mankenlik yapan Şevval Şahin, 1999 yılında dünyaya geldi. Türkiye'nin en güzel 20 kızının kaldığı finalde Miss Turkey’de yarışan Şevval Şahin, 2018 sezonunun birincisi oldu. Eski hali ve şimdiki hali arasında epey fark bulunan Şevval Şahin, takipçiler tarafından ağır eleştirilere maruz kalmıştı. Miss Turkey 2018 birincisi olduktan sonra estetik tartışmalarıyla gündeme gelen Şevval Şahin, Miss World'de Türkiye'yi temsil etti ancak ilk 30’a giremedi.
  • Üniversite eğitimini University Of East London'da alan Şevval Şahin, Fashion Marketing bölümünde okuyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >