Bu hafta beyaz perdede 'Reis'in hikayesini izleyeceğiz

Bu hafta beyaz perdede 'Reis'in hikayesini izleyeceğiz
Bu hafta beyaz perdede 'Reis'in hikayesini izleyeceğiz

Sinema salonlarında bu hafta 3'ü yerli 7 film seyircisine merhaba diyecek.

Yeni hafta ile birlikte 7 yeni film de seyircisiyle buluşacak. En çok dikkat çeken ise; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hikayesinin anlatıldığı 'Reis' ve Ferzan Özpetek'in kendi hikayesini anlattığı 'İstanbul Kırmızısı'... İşte bu hafta vizyona girecek ve seyircisiyle buluşacak olan 7 film.
Reis
Konusu: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaşam hikayesinden esinlenerek sinemaya uyarlanan film, 1960'lı yıllarda başlayan yasaklar, toplumsal çatışmalar, Türkiye'nin o yıllardan günümüze kadar yaşadığı zorluklar konu edilerek hazırlandı.
Reis Konusu: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaşam hikayesinden esinlenerek sinemaya uyarlanan film, 1960'lı yıllarda başlayan yasaklar, toplumsal çatışmalar, Türkiye'nin o yıllardan günümüze kadar yaşadığı zorluklar konu edilerek hazırlandı.
İstanbul Kırmızısı
Konusu: Uzun yıllar yurt dışında yaşayan yazar, editör Orhan Şahin, ünlü yönetmen Deniz Soysal'ın ilk kitabı üzerinde çalışmak için İstanbul'a gelir. Deniz, zenginliğinin son demlerindeki ailesiyle birlikte bir yalıda yaşamaktadır. Orhan daha ilk günden kendini Deniz'in karmaşık ilişkileri, esrarengiz arkadaşları ve aile bireylerinin ortasında bulur. Yıllar sonra döndüğü İstanbul'u yepyeni gözlerle keşfederken, unuttuğu duyguları yeniden yaşamaya başlayacaktır.
İstanbul Kırmızısı Konusu: Uzun yıllar yurt dışında yaşayan yazar, editör Orhan Şahin, ünlü yönetmen Deniz Soysal'ın ilk kitabı üzerinde çalışmak için İstanbul'a gelir. Deniz, zenginliğinin son demlerindeki ailesiyle birlikte bir yalıda yaşamaktadır. Orhan daha ilk günden kendini Deniz'in karmaşık ilişkileri, esrarengiz arkadaşları ve aile bireylerinin ortasında bulur. Yıllar sonra döndüğü İstanbul'u yepyeni gözlerle keşfederken, unuttuğu duyguları yeniden yaşamaya başlayacaktır.
Yağmurlarda Yıkansam
Konusu: Anne ve babası tarafından öldürülen Gamze adındaki genç bir kızın hikayesini odağına alan "Yağmurlarda Yıkansam", 15 yaşındaki Gamze'nin öfkesi, yalnızlığı, çaresizliği ve özlemlerini izleyici ile buluşturuyor.
Yağmurlarda Yıkansam Konusu: Anne ve babası tarafından öldürülen Gamze adındaki genç bir kızın hikayesini odağına alan "Yağmurlarda Yıkansam", 15 yaşındaki Gamze'nin öfkesi, yalnızlığı, çaresizliği ve özlemlerini izleyici ile buluşturuyor.
Alt Tarafı Dünyanın Sonu
Konusu: Xavier Dolan'ın yönetmenliğini üstlendiği "Alt Tarafı Dünyanın Sonu", amansız bir hastalığa yakalandığı için ölümü artık an meselesi olan bir yazarın, 12 yıldır hiç görmediği ailesini ziyaret ederek onlara veda etmeyi planlamasının ardından aile üyelerinin bunca yıl sonra gelen ziyarete gösterdiği farklı tepkileri ve yazarın iç dünyasını beyaz perdeye yansıtıyor.
Alt Tarafı Dünyanın Sonu Konusu: Xavier Dolan'ın yönetmenliğini üstlendiği "Alt Tarafı Dünyanın Sonu", amansız bir hastalığa yakalandığı için ölümü artık an meselesi olan bir yazarın, 12 yıldır hiç görmediği ailesini ziyaret ederek onlara veda etmeyi planlamasının ardından aile üyelerinin bunca yıl sonra gelen ziyarete gösterdiği farklı tepkileri ve yazarın iç dünyasını beyaz perdeye yansıtıyor.
Logan: Wolverine
Konusu: Senaryosunu Michael Green ve David James Kelly'in birlikte kaleme aldığı film, Hugh Jackman'ın son kez hayat verdiği Wolverine/Logan'ın genç bir mutantı ne pahasına olursa olsun korumaya çalışmasını anlatıyor.
Logan: Wolverine Konusu: Senaryosunu Michael Green ve David James Kelly'in birlikte kaleme aldığı film, Hugh Jackman'ın son kez hayat verdiği Wolverine/Logan'ın genç bir mutantı ne pahasına olursa olsun korumaya çalışmasını anlatıyor.
Dehşet Evi
Konusu: İspanya yapımı gerilim ve korku türündeki film, sevgilisiyle romantik bir akşam yemeği için boş durumdaki eski bir evi ayarlayan genç emlakçı Alicia ve erkek arkadaşının başından geçenleri konu ediniyor.
Dehşet Evi Konusu: İspanya yapımı gerilim ve korku türündeki film, sevgilisiyle romantik bir akşam yemeği için boş durumdaki eski bir evi ayarlayan genç emlakçı Alicia ve erkek arkadaşının başından geçenleri konu ediniyor.
The Founder
Konusu: John Lee Hancock'un yönetmenliğini üstlendiği ve Michael Keaton'ın başrolünde olduğu The Founder, ünlü fast food zincirinin kurucusu Ray Kroc'un hikayesini anlatıyor.
The Founder Konusu: John Lee Hancock'un yönetmenliğini üstlendiği ve Michael Keaton'ın başrolünde olduğu The Founder, ünlü fast food zincirinin kurucusu Ray Kroc'un hikayesini anlatıyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >