Bu konsere girişler paralı değil mamalı

Eskişehir’de düzenlenen etkinlikte 4 farklı grup sahne alırken, konsere girişler para ile değil mama ile oldu.

Eskişehir'de sokak hayvanları için düzenlenen etkinlikte 4 farklı grup sahne alırken, konsere girişler para ile değil mama ile oldu.

Bugüne kadar aynı etkinliği 6 kez düzenleyen Özge Kıvrık, 2009 yılından beri sokak hayvanları için çabalıyor. Kış şartlarının iyice kendisini belli etmesiyle birlikte sokak hayvanlarının mamaya ve sıcaklığa daha fazla ihtiyaç duyduğunu anlatan Kıvrık, bu yıl düzenlenen etkinliğin Evren Yıldız adına yapıldığını aktardı.

Evren Yıldız'ın da bir hayvansever olduğunu ve trafik kazasında hayatını kaybettiğini söyleyen Kıvrık, "Bu konserin amacı, sokak hayvanlarına yardım etmek. Bu bizim yaptığımız 6. konser, kapı girişleri mamalı oluyor. İnsanlar konsere girebilmek için mama getiriyorlar ya da kapıda mama satıyoruz, onlardan alıp konsere girebiliyorlar. Bu konserin ayrı bir özelliği daha var. Benim Evren Yıldız diye arkadaşım vardı. Sokak hayvanlarına kulübe yaparken tanışmıştık. Onu 2 ay önce trafik kazasında kaybettik. Hayvansever birisiydi ve ben bu konseri onun adına yapıyorum. Bu mamaları onun adına topluyoruz ve sokaktaki hayvanlara onun adına dağıtacağız. Şu an Evren burada yok ama eminim böyle bir konser olmasını o da çok isterdi. Onun ruhunu az da olsa yaşatabilirsem, ne mutlu bana" dedi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >