Bu listedeki diziler yeni sezonu göremeyebilir

​Bu listedeki diziler yeni sezonu göremeyebilir

Nisan ayı ile birlikte şekillenen yeni sezon programında, birçok dizi için final kararı verilebilir.

Nisan ayı ile birlikte kanalların yeni sezon programları şekillenmeye başladı. Birçok dizi için bu sezon, final sezonu olabilir. Tvguide'ın derlediği listeye göre; bu sezon final yapması muhtemel olan diziler ve konuları şöyle...

The Blacklıst

                                    
                                    Dizi, yıllar önce gizemli bir şekilde hükümet ajanlığını bırakıp, Dünya’nın dört bir tarafında suçlularla ortaklık kuran ve onlara danışmanlık yapan Raymond “Red” Reddington’ın, kimsenin anlam veremediği bir şekilde FBI’a teslim olması ile birlikte gelişen olayları konu edinir.
The Blacklıst Dizi, yıllar önce gizemli bir şekilde hükümet ajanlığını bırakıp, Dünya’nın dört bir tarafında suçlularla ortaklık kuran ve onlara danışmanlık yapan Raymond “Red” Reddington’ın, kimsenin anlam veremediği bir şekilde FBI’a teslim olması ile birlikte gelişen olayları konu edinir.
The Last Man On Earth 

                                    
                                    Yıl 2020… Dünya’da bir virüs salgını yüzünden hiç insan kalmamıştır. Phil Miller, hayatta kalan tek insan olarak şehir şehir dolaşmakta ve başka insanlar aramaktadır. Hiçbir insan bulamayınca Tucson şehrinde yaşamaya başlayan Miller, bundan hemen önce geçtiği yerlere Tucson’da olacağına dair işaretler bırakır. Bir süre sonra Phil, gezegende ondan başka bir canlı daha olduğunu fark eder. Phil ile yabancı, insanlığın kurtulması için tüm farklılıklarını göz ardı ederler ve işbirliği yaparlar.
The Last Man On Earth Yıl 2020… Dünya’da bir virüs salgını yüzünden hiç insan kalmamıştır. Phil Miller, hayatta kalan tek insan olarak şehir şehir dolaşmakta ve başka insanlar aramaktadır. Hiçbir insan bulamayınca Tucson şehrinde yaşamaya başlayan Miller, bundan hemen önce geçtiği yerlere Tucson’da olacağına dair işaretler bırakır. Bir süre sonra Phil, gezegende ondan başka bir canlı daha olduğunu fark eder. Phil ile yabancı, insanlığın kurtulması için tüm farklılıklarını göz ardı ederler ve işbirliği yaparlar.
Criminal Minds

                                    
                                    Dizi, FBI’nın Virginia Eyaleti'nde bulunan Quantico bölgesindeki Davranış Analizi Ünitesini; buradaki uzmanların ülke düzeyinde işlenen suç ve suçlular hakkındaki araştırmalarını, suçluların beyin yapılarının nasıl çalıştığına ilişkin düşünce akımı yapmalarını ve bu düşünce akımı sonunda suçlunun kim olduğunu bulup onun peşine düşmeyi ve yakalanmasını konu alır.
Criminal Minds Dizi, FBI’nın Virginia Eyaleti'nde bulunan Quantico bölgesindeki Davranış Analizi Ünitesini; buradaki uzmanların ülke düzeyinde işlenen suç ve suçlular hakkındaki araştırmalarını, suçluların beyin yapılarının nasıl çalıştığına ilişkin düşünce akımı yapmalarını ve bu düşünce akımı sonunda suçlunun kim olduğunu bulup onun peşine düşmeyi ve yakalanmasını konu alır.
Designated Survivor

                                    
                                    Bakanlar Kurulu’nda hukuk görevlisi olan Tom Kirkman, bir toplantı sırasında patlayan bomba sonucu ABD Başkan ve Başkan Yardımcısının hayatını kaybetmesi üzerine başkanlık görevine gelir. Bir süreliğine kendi Bakanlar Kurulu’nu kurması, ülkeyi yönetmesi gerekir. Kirkman’ın çözmesi gereken pek çok sorun vardır ve bu süreçte alacağı kararlar hem ülkenin hem de kendisinin kaderini belirleyecektir. Bu zorlu süreçte aynı zamanda ailesiyle de baş etmek zorundadır.
Designated Survivor Bakanlar Kurulu’nda hukuk görevlisi olan Tom Kirkman, bir toplantı sırasında patlayan bomba sonucu ABD Başkan ve Başkan Yardımcısının hayatını kaybetmesi üzerine başkanlık görevine gelir. Bir süreliğine kendi Bakanlar Kurulu’nu kurması, ülkeyi yönetmesi gerekir. Kirkman’ın çözmesi gereken pek çok sorun vardır ve bu süreçte alacağı kararlar hem ülkenin hem de kendisinin kaderini belirleyecektir. Bu zorlu süreçte aynı zamanda ailesiyle de baş etmek zorundadır.
Brooklyn Nine - Nine

                                    
                                    Dizi, Brooklyn‘in 99 numaralı polis bölgesinde yer alan bir karakolda görev alan bir grup dedektifin ve karakol çalışanlarının yaşadığı komik ve eğlenceli olayları, bölümlük konular eşliğinde anlatır. Kahramanlar, her bölümde birbirinden garip davaları araştırırken, birbirleriyle yarışmaktan ve başlarını belaya sokmaktan da geri durmaz.
Brooklyn Nine - Nine Dizi, Brooklyn‘in 99 numaralı polis bölgesinde yer alan bir karakolda görev alan bir grup dedektifin ve karakol çalışanlarının yaşadığı komik ve eğlenceli olayları, bölümlük konular eşliğinde anlatır. Kahramanlar, her bölümde birbirinden garip davaları araştırırken, birbirleriyle yarışmaktan ve başlarını belaya sokmaktan da geri durmaz.
The 100

                                    
                                    Dizi, nükleer bir kıyametin Dünyayı yok edişinden bir asır sonra, 100 uzay istasyonu sakininin, gezegende yaşanıp yaşanamayacağını öğrenmek için dünyaya gönderilme sürecini konu edinir.
The 100 Dizi, nükleer bir kıyametin Dünyayı yok edişinden bir asır sonra, 100 uzay istasyonu sakininin, gezegende yaşanıp yaşanamayacağını öğrenmek için dünyaya gönderilme sürecini konu edinir.
Gotham - A Dark Knight 

                                    
                                    Polis Departmanı’nda çalışan James Gordon karakterini merkezine alan dizide, Gordon'un, şehirdeki pek çok kötü adamla da mücadele süreci anlatılır.
Gotham - A Dark Knight Polis Departmanı’nda çalışan James Gordon karakterini merkezine alan dizide, Gordon'un, şehirdeki pek çok kötü adamla da mücadele süreci anlatılır.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >
KAYNAK / 22 DAKİKA, NETFLİX