Bu önerilerimizden sonra ikilemde kalacaksınız: The Irishman mi, GZT mi?

GZT özel içerikleriyle sizi bekliyor!
GZT özel içerikleriyle sizi bekliyor!

Herkesin merakla beklediği The Irishman filmi 3.5 saat olması ile sinemaseverleri şaşırtmıştı. Biz de 3.5 saatinizi GZT'de nasıl değerlendirebileceğinizi düşündük. Çünkü GZT, bu 3.5 saati birçok farklı içerikle doldurabilecek kadar zengin bir arşive sahip. 3.5 saatlik GZT gösterimine hazırsanız sizi şöyle alalım.

The Irishman Netflix'te yayınlanmaya başladı ama pek beğenilmedi. Daha doğrusu pekten de öte hiç beğenilmedi. Çünkü film beklentileri karşılayamadı. Efsane bir kadrosu vardı ve bu yüzden de beklentiler çok yüksekti. Üstelik film 3,5 saat. Biz de GZT olarak size bir öneri ile geldik.

Madem bu kadar yüksek beklentili bir film istenileni veremedi o zaman GZT'nin zengin ve kaliteli içeriklerine bir göz atın. Eminiz The Irishman filmine oranla daha fazla beklentiyi karşılayacağız! Bu arada 'İçerik öneriniz var mı?' dediğinizi de duyar gibiyiz. Tabi ki var sizi haberin detaylarına davet ediyoruz!

GZT özel içerikleri

1. Günlük: Büşra Kayıkçı:

Çocukluktan bu yana resim, tiyatro ve müzikle iç içe olan bir isim Büşra Kayıkçı. Aynı zamanda iç mimar, üniversitelerde ders veriyor. Büşra Kayıkçı'nın çaldığı piyano ve hikayesi sizi hem dinlendirecek hem de videoyu sonuna kadar izlemenizi sağlayacak.

2. Savaş Çıkarır: Deep - Fake

Bu serimize yeni başladık. Yayın Yönetmenimiz Doğukan Gezer'in özenle çalıştığı bu videoyu kesinlikle izlemelisiniz. Çünkü içerisinde es geçemeyeceğiniz kadar önemli ve günümüz teknolojisine dair belge ve bilgiler alıyor.

3. A'Normal Tarih: Korkunç İvan:

Özel içerikler konusunda uzman olan editörlerimizden Beyza Kirişçi tarih alanındaki bilgisini size özel videolar hazırlamak için kullanıyor. Tarihe adını ‘Korkunç Ivan’ olarak yazdıran çar, yaptığı katliamlar ve yakın çevresindekilere gösterdiği tuhaflıklar ile ardında vahşet dolu bir geçmiş bıraktı.

4. Röportaj: Teoman Duralı:

Türkiye’nin sayılı felsefe hocalarından Prof. Dr. Teoman Duralı, filmlere konu olacak hayatının inişli çıkışlı ve bir o kadar öğretici yönlerini ‘Doğduğum Ev’de anlattı. GZT yaptığı birbirinden özel röportajları sizinle buluşturmaya devam edecek. Temamız 'Doğduğum Ev.' Önerilerinizi bekliyoruz'

Hemen Anlatalım: Black Friday:

Bu videomuz alışveriş severlerle ilgili aslında. 29 Kasım'da Black Friday indirimleri birçok insan için “indirim mi, kandırmaca mı?” sorusunu bu videoda bulabilirsiniz. Böylece bu konularda önlem alabilirsiniz.

6. GZT Vlog: Etnospor

4. Etnospor Kültür Festivali'ne dair her şeyi bu videoda bulabilirsiniz. Festival İstanbul'da gerçekleşti. Biz de festivale katılamayan ama gönlü burada olan takipçilerimiz için bir vlog hazırladık. Ee o zaman iyi seyirler!


7. Sistem: Selfie için sanat:

Ümmü Gülsüm Durmuş'un özenle hazırladığı ve her videoda bir başka konuyu işlediği Sistem programında bu sefer selfıe için sanat konusuna bir göz atın. Acaba sizde mi selfıe için sanat yapanlardansınız?

8. GZT Sor: Instagram

GZT Sor serimizi bilmeyen yoktur. Takipçilerimizden gelen her soruyu özenle cevaplıyor ve her çarşamba yayınlıyoruz. Bize sormayı bırakmayın!

GZT ekibi olarak sorularınız bizim için her zaman önemli ve öncelikli.
GZT ekibi olarak sorularınız bizim için her zaman önemli ve öncelikli.

9. Gezi Storys: Yedi tepe

Seyahat editörümüz Recep Tayyip Çelik sizler için İstanbul'u gezmeye devam ediyor. Hatta tek başına değil ona dahil olmak isteyen takipçilerimizle birlikte.

10. Olaylar olaylar: Instagram

'Ben uzun uzun bir şeyler okumayı sevmiyorum, özet halinde yok mu?' derseniz sizi söyle olaylar olaylar stroylerine alalım. Çünkü bu alan tam sizlik!

Olaylar olaylar her hafta farklı bir konu üzerine hazırlanıyor.
Olaylar olaylar her hafta farklı bir konu üzerine hazırlanıyor.

11. Gerçek Yalan: Instagram

MZT editörlerinden Hande Kızılörs her hafta gündeme dayalı konuları hazırlayarak sizi kısa bir teste tutuyor. Gerçek - Yalan yarışmasını Teknofeste gelenler iyi bilir!

Geçek- Yalan storyleri için Instagram hesabımızı takipte kalın.
Geçek- Yalan storyleri için Instagram hesabımızı takipte kalın.

12. Arka Mahalle: Güvercin:

Arka Mahalle'nin bu bölümünde güvercin tutkunlarının hikayelerini izleme şansınız olacak. Bu arada Arka Mahalle birbirinden ilginç konularla sadece GZT'de.

13. Neyi nasıl anlatıyorlar?: CBN

Barış Pınarı Harekatı'nın olduğu dönemde ekip olarak çok ve özenle çalıştık. Bu içeriğimizde de belgelerle konuştuk. Bu kez, CBN adında bir medya kuruluşunun Türkiye videosunu tarihsel açıdan değerlendirdik.

14. Kışa hazırlık: Aktarda sağlık sepeti:

GZT olarak takipçilerimizi her konuda düşündüğümüzü söylemiş miydik? Seyahat editörümüz Recep Tayyip Çelik, kışın hangi çayın iyi geldiğini uzmanına sordu.

15. Süslü Füsun: Soru cevap:

Türkiye’nin en yaşlı YouTuber’ıyla, önceki bölümlerde yakından tanıştınız. Onunla ilgili çok fazla soru sordunuz, biz de en çok sorulan soruları Süslü Füsun'un kendisine sorduk. Bu arada biz de ekip olarak kendisiyle tanıştık. Videolarda göründüğünden daha tatlı diyebiliriz.

16. Çok Net: Tartışma programları:

Çok Net programını bir dönem çok yapıyorduk. Bilenler bilir. Bizim için en özel serilerden biriydi. Yakın zamanda da İstanbul Büyükşehir Belediye seçimlerinde Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu İsmail Küçükkaya’nın moderatörlüğünde canlı yayında açık oturuma katılmıştı. Videoda bu programların mazisini izleyebilirsiniz.

17. GZT Hashtag: Pokemon

2015'in ortalarında tüm dünyaya yayılan ve ülkemizi de içine alan Pokemon Go furyasındaki türlü gariplikler ve ince detaylar neydi? Sizi videoya alalım.

GZT'nin bir de çok zengin içeriklere sahip haberleri var. Eğer videoları izlemeyi bitirdiyseniz sizi söyle haberlere alalım.

18. Elon Musk servetini açıkladı

19. Greve sarı yelekliler de katıldı

20. Araştırmacılar lego yuttu

21. Yeşilçam raporu

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >