Burak Hakkı'nın çiftlik hayatı: Organik sebze ve meyve yetiştiriyor

Burak Hakkı.
Burak Hakkı.

Ünlü oyuncu Burak Hakkı 2008 yılında bir çiftlik kurdu. Çiftlik yaşamının her zaman hayali olduğunu belirten Hakkı, 35 bin metrekarelik arsasında meyve ve sebze yetiştiriyor. Tarlasına ektiği sebze ve meyveleri toplayan ünlü oyuncu sosyal medya paylaşımlarıyla da takipçilerini bilgilendiriyor.

Ünlü oyuncu Burak Hakkı Çanakkale'nin Gelibolu ilçesindeki Güneyli Köyü'nde 35 bin metrekarelik arsada ceviz ve organik sebze-meyve yetiştiren ünlü oyuncu emeklerinin karşılığını almaya başladı. Oyuncu 2008 yılında oğlu Rüzgar'ın doğumunun ardından çiftlikteki yaşamını şekillendirmeye başladı.

Çiftlik hayatını sosyal medya üzerinden paylaşıyor

Ünlü oyuncu Burak Hakkı çiftlik yaşamını Instagram üzerinden takipçileriyle paylaşıyor. Sosyal medyadan paylaşım yapan Hakkı hayali olan çiftlikte çalışarak tüm ürünlerini kendisi topluyor.

Saroz Körfezi’ndeki çiftliğinde organik tarım yapan oyuncu Burak Hakkı, bu kez de yetiştirdiği cevizleri topladı.

'Toprak beni dinlendiriyor'

Oyuncu katıldığı bir sabah programında çiftlik yaşamına dair açıklama yaparak, ''Toprakla uğraşmak beni dinlendiriyor. 2008 yılında oğlum Rüzgar doğdu. O doğduğu zaman onun geleceği için bir şeyler yapmak istedim. Aynı yıl bu araziyi aldım. Ailem 20 yıldır Gelibolu'da yaşıyor. Yaklaşık 10 yıldır da bahçe ile meşgul oluyoruz, toprakla uğraşmayı çok seviyorum'' demişti.

Çiftlik hayatını seçen oyuncu bir dönem Diriliş Ertuğrul dizisinde rol almıştı.


Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >