Buse Varol'dan eşi Alişan hakkında samimi itiraflar

Buse Varol ve Alişan

Ünlü oyuncu Buse Varol, eşi Alişan hakkında samimi itiraflarda bulundu. Varol, eşinin yansıtıldığı gibi birisi olmadığını belirtti.

Ünlü oyuncu Buse Varol, katıldığı bir canlı yayında eşi Alişan hakkında samimi itiraflarda bulundu. Varol, eşinin sosyal medyada yansıtıldığı gibi birisi olmadığını belirterek dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

İşte Varol'un eşi hakkında yaptığı açıklamalardan bazıları:

"Pintiliğini görmedim"
Alişan'ın pintiliğini görmedim. Bana karşı da ailesine, çevresine karşı da çok bonkör. Bana aldığı 'en pahalı hediye ne' diye düşünmedim ama çok güzel hediyeler alıyor. Maddi hediyelerden çok bana not yazması, küçük sürprizler yapması beni alıp götürüyor.
"Pintiliğini görmedim" Alişan'ın pintiliğini görmedim. Bana karşı da ailesine, çevresine karşı da çok bonkör. Bana aldığı 'en pahalı hediye ne' diye düşünmedim ama çok güzel hediyeler alıyor. Maddi hediyelerden çok bana not yazması, küçük sürprizler yapması beni alıp götürüyor.
"Tanımadığın bir insanla evlenmek çok güzel"
Alişan beni çok mutlu ediyor. Biz 6 ayda evlendik. Her gün başka bir huyunu öğreniyorum. Tanımadığın bir insanla evlenmek çok güzel. Risk ama güzel...
"Tanımadığın bir insanla evlenmek çok güzel" Alişan beni çok mutlu ediyor. Biz 6 ayda evlendik. Her gün başka bir huyunu öğreniyorum. Tanımadığın bir insanla evlenmek çok güzel. Risk ama güzel...
"Alişan bir yerden çıkıyor ve ben korkuyordum"
Biz nişanlıyken, yeni evliyken sürekli bir yerden Alişan çıkıyor ve ben korkuyordum. Bir gün apartman boşluğuna saklanmış. Annesiyle arıyoruz. Yok. Bende de panik atak var. Ulaşamayınca kötü oluyorum. Sonra birden çıktı önüme. 42 yaşında adamsın yani... Ona 'Bunun intikamını senden alacağım' dedim. Şimdi bulduğum her fırsatı değerlendiriyorum.
"Alişan bir yerden çıkıyor ve ben korkuyordum" Biz nişanlıyken, yeni evliyken sürekli bir yerden Alişan çıkıyor ve ben korkuyordum. Bir gün apartman boşluğuna saklanmış. Annesiyle arıyoruz. Yok. Bende de panik atak var. Ulaşamayınca kötü oluyorum. Sonra birden çıktı önüme. 42 yaşında adamsın yani... Ona 'Bunun intikamını senden alacağım' dedim. Şimdi bulduğum her fırsatı değerlendiriyorum.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >