Büyükçekmece'de denizde yüzen kişi kayboldu: Arama çalışmaları devam ediyor

Araştırma çalışmaları sürüyor.
Araştırma çalışmaları sürüyor.

İstanbul Büyükçekmece sahilinde denize giren 35-40 yaşlarındaki bir şahıs bir süre sonra gözden kayboldu. Olay yerine sevk edilen polis ve sahil güvenlik ekipleri kayıp şahıs her yerde arıyor.

İstanbul Büyükçekmece sahilinde denize giren 35-40 yaşlarındaki erkek bir kişi, bir süre sonra gözden kayboldu. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen polis ve sahil güvenlik ekiplerinin arama çalışmaları devam ediyor.
İstanbul Büyükçekmece, Albatros sahilinde saat 10. 30 sıralarında meydana gelen olay şu şekilde gelişti. Görgü tanıklarının iddiasına göre bir kişi giysi ve çantalarını sahil kenarındaki ağaçlık alana bırakarak denize girdi. Sahilden yaklaşık 300 metre açılan kişi bir süre sonra gözlerden kayboldu.

Denize giren kişi uzun süre dönmeyince sahildeki vatandaşlar durumdan şüphelenerek polise haber verdi.

İhbar üzerine olay yerine deniz polisi ve sahil güvenlik ekipleri sevk edildi. Denizde arama çalışması başlatan ekiplere belediyeye ait cankurtaran ekipleri de destek verdi.

Dalgıçlar görgü tanıklarının tarif ettikleri noktalarda su altı ve su yüzeyinde arama yaptı; ancak kaybolduğu düşünülen kişiye rastlanmadı.
Dalgıçlar görgü tanıklarının tarif ettikleri noktalarda su altı ve su yüzeyinde arama yaptı; ancak kaybolduğu düşünülen kişiye rastlanmadı.


Denize giren kişinin 40 yaşlarında olduğunu ve deniz paletiyle yüzdüğünü söyleyen görgü tanığı Recep Erçayan şunları söyledi:

  • "Geldi ağacın dibine elbiselerini bıraktı. Sonra paletlerini giydi açıldı gitti. Baya ben izledim sonra geri geri yüzmeye başladı.sonra birden bire kayboldu. O saatten bu saate hala yok. Giysilerinden kimlik çıkmadı,İstanbul Kart vardı"
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >