Canavar geliyor: Razer akıllı telefonun yeni detayları ortaya çıktı

Razer akıllı telefon
Razer akıllı telefon

Razer, 1 Kasım'daki etkinlikte ilk akıllı telefonunu duyurmaya hazırlanıyor. Ancak birkaç hafta öncesinden telefonun hem teknik hem de tasarım detayları ortaya çıkmış durumda. İşte Razer akıllı telefonun ilk detayları...

Razer'ın ilk akıllı telefonuyla alakalı yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Nextbit satın almasından sonra harekete geçen ve operatörlerle anlaşmalar yapan şirket, geçtiğimiz hafta Twitter'dan paylaşılan görselle "1 Kasım" olarak belirlenen tanıtım tarihine işaret etmişti. Özellikle yüksek performans isteyen oyunculara hitap etmesi beklenen telefonun görselinde "İzle, yakında geliyor" başlığına yer verilmişti. Üstelik buna ek olarak tweet'te "Razer'ın en büyük duyurusu" şeklinde iddialı bir giriş metin de yer alıyordu.

Razer akıllı telefonun özellikleri

Sızan görsele bakılırsa Razer'ın ilk akıllı telefonunda çift arka kamera yer aldığı görülebiliyor.
Sızan görsele bakılırsa Razer'ın ilk akıllı telefonunda çift arka kamera yer aldığı görülebiliyor.

Son ortaya çıkan bilgiler dahilinde Razer'ın oyuncu telefonuyla ilgili yeni ayrıntılar da netleşti. Qualcomm Snapdragon 835 yonga seti, 5.7 inç'lik QHD çözünürlüklü (16:9 oranında) ekran, 8 GB RAM ve 64 GB dahili depolama gibi teknik ayrıntılara sahip olan telefonun Android'in en güncel sürümüyle gelmesi kuvvetle muhtemel. Üstelik mobilişletim sistemi ve oyunlar arasında kusursuz bir optimizasyon sağlandığı söyleniyor. Yani Razer'a yakışır biçimde oyunların akıcı bir deneyim sunacağı üzerinde duruluyor.

Çift kamera yer alıyor

Sızan tek bir görsel üzerinden gidilecek olursa, telefonun arka kısmında çift kamera yer aldığı görülebiliyor. Öte yandan burada ışığın yeterli olmadığı ortamlarda fotoğraf ve video çekebilmek için flaş da bulunuyor. Görselde dikkat çeken ayrıntılardan biri de sol yana konumlandırılan fiziksel düğmeler. Bunlar büyük ihtimalle ses açma ve kısma işlemlerini gerçekleştiriyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >