Canınızı sıkan şeylere karşı panzehir etkisine sahip 6 neşeli film

 Filmler
Filmler

Romanların gördüğü rağbetin rakamlara dökümü dudak uçuklatıyor.

Sinema sektörü duygulara dolaylı da olsa yön verir. Bazıları az bazıları çok etkilese de bir gerçek var ki; izlenilen filmler duyguların hareketlenmesine neden olur. Tıpkı şarkılar gibi filmler de ruh halinde değişikliklere neden olabilir. Örneğin çok neşeli bir anınızda izleyeceğiniz bir doz Babam ve Oğlum sizi hüzünlendirir. Aynı şekilde canınız sıkkınken izleyeceğiniz neşeli filmler sizin üzerinizdeki kötü enerjiyi atmanıza yardımcı olabilir. Buradan yola çıkarak kötü geçen günlerinizin akşamı izleyebileceğiniz içinizdeki umutsuzluğu, karamsarlığı, hüznü, siniri alacak 6 tane filmi listeledik.

Deadpool (2016)

                                    
                                    
                                    Şimdi ise sırada bir süper kahraman filmi var. Ama bu kahraman özgün karakteriyle diğerlerinden ayrılıyor. Klasik bir süper kahraman biyografisine sahip olan Deadpool aslında bir anti kahramandır. Yüzünü delik deşik edenleri bulmak için girdiği mücadelelerde takındığı komik tavırlardan ötürü bu film çok düşük bütçesine rağmen izleyiciler tarafından sevilerek iyi bir gişe yaptı. Aksiyon sahneleri ile sizi heyecanlandıracak, diyalog sahneleriyle ise sizi güldürecek bu film otoritelerin büyük çoğunluğundan da olumlu tepkiler aldı.
Deadpool (2016) Şimdi ise sırada bir süper kahraman filmi var. Ama bu kahraman özgün karakteriyle diğerlerinden ayrılıyor. Klasik bir süper kahraman biyografisine sahip olan Deadpool aslında bir anti kahramandır. Yüzünü delik deşik edenleri bulmak için girdiği mücadelelerde takındığı komik tavırlardan ötürü bu film çok düşük bütçesine rağmen izleyiciler tarafından sevilerek iyi bir gişe yaptı. Aksiyon sahneleri ile sizi heyecanlandıracak, diyalog sahneleriyle ise sizi güldürecek bu film otoritelerin büyük çoğunluğundan da olumlu tepkiler aldı.
Bana Masal Anlatma (2015)

                                    
                                    
                                    Leyla ile Mecnun dizisinin senaristi Burak Aksak'ın yazdığı ve yönettiği bu film farklı bir hikayeyle bizleri buluşturuyor. Semtinin sevilen ismi dolmuşçu Rıza'nın karşısına bir gün masalın içinden çıkıp gelen ve günümüz dünyası hakkında hiçbir bilgisi olmayan Ayperi çıkar. Ayperi ile Rıza üzerinden giden filmi izlerken herkesin birbirini tanıdığı, koruyup kolladığı mahallerin sıcaklığını bulacaksınız. Burak Aksak'ın kendine özgü tarzıyla yazdığı espriler gülmekten karnınıza ağrılar sokarken aynı zamanda neşeli, dürüst ve cesur karakterleriyle de modunuzu yükseltecek güzel bir film.
Bana Masal Anlatma (2015) Leyla ile Mecnun dizisinin senaristi Burak Aksak'ın yazdığı ve yönettiği bu film farklı bir hikayeyle bizleri buluşturuyor. Semtinin sevilen ismi dolmuşçu Rıza'nın karşısına bir gün masalın içinden çıkıp gelen ve günümüz dünyası hakkında hiçbir bilgisi olmayan Ayperi çıkar. Ayperi ile Rıza üzerinden giden filmi izlerken herkesin birbirini tanıdığı, koruyup kolladığı mahallerin sıcaklığını bulacaksınız. Burak Aksak'ın kendine özgü tarzıyla yazdığı espriler gülmekten karnınıza ağrılar sokarken aynı zamanda neşeli, dürüst ve cesur karakterleriyle de modunuzu yükseltecek güzel bir film.
Kod adı U.N.C.L.E. (2015)

                                    
                                    
                                    Guy Ritchie'nin yönetmenliğini yaptığı bir casusluk filmidir. Bir CIA ajanı ile KGB ajanı ortak bir düşman için beraber çalışmak zorunda kalırlar. İkisi de birbirinden yetenekli bu ajanlar görevi yerine getirmek için çabalarken aynı zamanda başka gizli meseleler için çekişme halindedirler. Azılı iki düşman ülkenin beraber çalışan ajanlarının girdikleri maceralar eğlenceli bir şekilde izleyiciye sunuluyor. 1960'lı yıllarda geçen bu film özgün ve komik senaryosuyla klasik aksiyon filmlerinden ayrılıyor.
Kod adı U.N.C.L.E. (2015) Guy Ritchie'nin yönetmenliğini yaptığı bir casusluk filmidir. Bir CIA ajanı ile KGB ajanı ortak bir düşman için beraber çalışmak zorunda kalırlar. İkisi de birbirinden yetenekli bu ajanlar görevi yerine getirmek için çabalarken aynı zamanda başka gizli meseleler için çekişme halindedirler. Azılı iki düşman ülkenin beraber çalışan ajanlarının girdikleri maceralar eğlenceli bir şekilde izleyiciye sunuluyor. 1960'lı yıllarda geçen bu film özgün ve komik senaryosuyla klasik aksiyon filmlerinden ayrılıyor.
Büyük Budapeşte Oteli (2013)

                                    
                                    
                                    Wes Enderson'un yönetmenliğini yaptığı Büyük Budapeşte Oteli, aynı isimli otelde geçer. Otelin eski günlerinin anlatıldığı filmde otel müşterilerinin ne istediklerini gayet iyi bilen tecrübeli bir yönetici ile Mustafa ismindeki bir bellboyun maceralarını anlatır. Filmin genelinde dikkat çeken canlı renk kullanımı, eğlenceli senaryosu ve Ralph Fiennes, Saoirse Ronan, Bill Murray, Jude Law, Edward Norton gibi oyuncuları barındıran kaliteli kadrosuyla tam 4 Oscar'ın da sahibi oldu.
Büyük Budapeşte Oteli (2013) Wes Enderson'un yönetmenliğini yaptığı Büyük Budapeşte Oteli, aynı isimli otelde geçer. Otelin eski günlerinin anlatıldığı filmde otel müşterilerinin ne istediklerini gayet iyi bilen tecrübeli bir yönetici ile Mustafa ismindeki bir bellboyun maceralarını anlatır. Filmin genelinde dikkat çeken canlı renk kullanımı, eğlenceli senaryosu ve Ralph Fiennes, Saoirse Ronan, Bill Murray, Jude Law, Edward Norton gibi oyuncuları barındıran kaliteli kadrosuyla tam 4 Oscar'ın da sahibi oldu.
Hababam Sınıfı Serisi

                                    
                                    
                                    Rıfat Ilgaz'ın kitaplarının sinemaya aktarımı olan bu filmlere zaten hepimiz aşinayız. Çocukluğumuzdan beri ne zaman televizyonda görsek, ilk defa karşılaşmışız gibi severek izleriz. Özellikle Ertem Eğilmez'in yönetmenliğini yaptığı ilk 4 film Kemal Sunal, Münir Özkul, Tarık Akan, Halit Akçatepe, Şener Şen, Adile Naşit ve daha birçok usta oyuncuyu kadrosunda barındırır. Kötü bir güne ilaç gibi gelecek filmler listemizde önemli bir yer tutuyor.
Hababam Sınıfı Serisi Rıfat Ilgaz'ın kitaplarının sinemaya aktarımı olan bu filmlere zaten hepimiz aşinayız. Çocukluğumuzdan beri ne zaman televizyonda görsek, ilk defa karşılaşmışız gibi severek izleriz. Özellikle Ertem Eğilmez'in yönetmenliğini yaptığı ilk 4 film Kemal Sunal, Münir Özkul, Tarık Akan, Halit Akçatepe, Şener Şen, Adile Naşit ve daha birçok usta oyuncuyu kadrosunda barındırır. Kötü bir güne ilaç gibi gelecek filmler listemizde önemli bir yer tutuyor.
Big Fish (2003)

                                    
                                    
                                    Ünlü yönetmen Tim Burton'un yönetmenliğini yaptığı Big Fish (Büyük Balık) ABD'li bir yazarın kitabından uyarlanmış fantastik drama filmidir. Edwar Bloom isimli bir babanın oğluna anlattığı hikayeler üzerinden giden film orjinal senaryosuyla diğer filmlerden ayrılır. Bu filmi izlerken birbirinden eğlenceli hikayelerin bir filmde eridiğine şahit olacaksınız.
Big Fish (2003) Ünlü yönetmen Tim Burton'un yönetmenliğini yaptığı Big Fish (Büyük Balık) ABD'li bir yazarın kitabından uyarlanmış fantastik drama filmidir. Edwar Bloom isimli bir babanın oğluna anlattığı hikayeler üzerinden giden film orjinal senaryosuyla diğer filmlerden ayrılır. Bu filmi izlerken birbirinden eğlenceli hikayelerin bir filmde eridiğine şahit olacaksınız.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >