Çiftlik Bank'ın firari CEO'sunun son hali görenleri şaşırttı!

Çiftlik Bank
Çiftlik Bank

Çiftlik Bank hakkında sürdürülen soruşturma devam ederken, Mehmet Aydın'ın tamamen ortadan kaybolmadan kısa bir süre önce Arjantin'de çektirdiği fotoğraf ortaya çıktı.

Binlerce insanı dolandırarak ortadan kaybolan Çiftlik Bank CEO'su Mehmet Aydın'ın Arjantin'de çektirdiği son fotoğraf ortaya çıktı.

Günlerdir Türkiye gündeminden düşmeyen Çiftlik Bank olayında, soruşturmaların İstanbul'dan yürütülmesine karar verilmesiyle birlikte Türkiye'nin dört bir yanından dosyalar İstanbul'a gelmeye başladı. 24 Nisan'dan bugüne kadar 1700 Çiftlik Bank soruşturma dosyası İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na geldi. Binlerce dosyanın daha gelmesi bekleniyor.

Son fotoğrafı

Milliyet'ten Mua Kesler'in haberine göre, fönlü saçları ve bakımlı haliyle bugüne kadar basına yansıyan fotoğraflarından farkı bir görüntü veren Aydın'ın nerede olduğuna dair henüz bir iz yok.

1700 dosya birleşti

  • Yazının başsavcılıklara ulaşmasıyla birlikte dosyalar da İstanbul'a gelmeye başladı. Bugüne kadar 1700 dosya UYAP üzerinden İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na geldi ve ana soruşturma dosyasıyla birleşti. Binlerce dosya daha İstanbul'daki soruşturma ile birleştirilecek. Dün yapılan son operasyonda 8 kişi daha gözaltına alınmıştı.

İşte Mehmet Aydın'ın son hali...

Mehmet Aydın
Mehmet Aydın
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >