CİMER'e zor soru: Menemen soğanlı mı olur, soğansız mı?

CİMER'e sorulan menemen sorusu güldürdü.
CİMER'e sorulan menemen sorusu güldürdü.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, vatandaşların soru sorduğu veya şikayette bulunduğu her konuyla ilgileniyor. Bu mesajlardan birisi de Arda isimli bir vatandaşın internet üzerinden yaptığı başvuruyla 'Menemen soğanlı mı olur, soğansız mı?' sorusu oldu. CİMER bu soruyu esprili bir dille yanıtlayarak sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Vatandaşların şikayet, dilek ve önerilerini dile getirmeleri ve bunlara çözüm aramak için oluşturulan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı sistemine Arda isimli bir vatandaştan gelen soru güldürdü.

CİMER, portal üzerinden 'Menemen soğanlı mı yapılır, soğansız mı? Bu soru yüzünden tartışmaya başlayacağız yardım edin lütfen' sorusunu sosyal medya hesabı üzerinden yanıtladı. CİMER'den yapılan paylaşımda, "Arda Bey CİMER’e zor bir soru sormuş. Sevgili Arda Bey, ilginiz için teşekkür ederiz. Herkesin damak tadı farklı. Biz soğansız tercih ediyoruz" yazıldı.

Kısa sürede ilgisi çeken paylaşım, kullanıcıların güldürdü.

'CİMER her mesajınızı önemsiyor'

Portal üzerinden sorulan menemen sorusunu cevaplayan Cimer, ''CİMER başvurularının yüzde 49’u şikayet yüzde 33’ü istek yüzde 8’i bilgi edinme yüzde 5’i görüş / öneri yüzde 5’i ihbar olarak gerçekleşiyor. Vatandaşlarımızdan bazen de bunun gibi tebessüm ettiren mesajlar geliyor. Sonuç olarak; CİMER her mesajınızı önemsiyor'' diyerek yeni bir Tweet daha attı.

Tartışmayı Vedat Milor başlatmıştı

Ünlü yemek uzmanı Vedat Milor, 'Menemen soğanlı mı olur yoksa soğansız mı?' anketini Twitter üzerinden kamuoyuna sunmuştu. Soğanlı anketin önde kapatmasının ardından Milor, bir teşekkür videosu yayınlamış ve kendisinin de soğanlı menemenden yana olduğunu belirtmişti.

Video yayınladı

Vedat Milor, Twitter üzerinden başlattığı 'Menemen soğanlı mı olur yoksa soğansız mı?' anketinin ardından 'soğanlı menemenin kazandığını söyleyerek' YouTube üzerinden bir video yayınladı. Milor videoda konuyla ilgili görüşlerini bildirmişti.


Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >