Çocukluk yıllarınızın anlaşamayan 5 çizgi film karakteri

Aynı çizgi film içinde yer almasalardı, çizgi film izlemenin hiç tadı olmazdı. Çocukluk yıllarınızın bir türlü anlaşamayan 5 çizgi film karakteri…

Çocukken çizgi film izlerken aslında bizi heyecandıran şey belki de onların anlaşmazlıklarıydı. Sabahın erken saatlerinde kahvaltılarınıza konuk olan severek bölümlerini tekrar tekrar izlediğiniz ve bir türlü sıkılmadığınız çizgi filmler. Kötü ve iyi karakterleriyle küçük yaşlarda iyi kötü ayrımı yapmanıza yardımcı oldu. İşte bir türlü anlaşamayan 5 çizgi film karakteri …
Tom ve Jerry 
Tom ve Jerry efsanevi kavgaları ile aklımızdan çıkmıyor. Televizyonda yayınladığında yaşınız kaç olursa olsun bir anda kendinizi izleyici koltuğunda bulabileceğiniz bir çizgi film..Tom bir ev kedisidir .Jerry evin içinde kendine yapmış olduğu küçük bir yuvada yaşamaktadır. Tom her seferinde Jerry'yi avlamaya çalışır ancak hiçbirinde başarılı olamaz ve Jerry akıl oyunlarıyla her zaman galip gelmeyi başarır. Tom'un ise galip geldiği zamanlar oldukça nadirdir.
Tom ve Jerry Tom ve Jerry efsanevi kavgaları ile aklımızdan çıkmıyor. Televizyonda yayınladığında yaşınız kaç olursa olsun bir anda kendinizi izleyici koltuğunda bulabileceğiniz bir çizgi film..Tom bir ev kedisidir .Jerry evin içinde kendine yapmış olduğu küçük bir yuvada yaşamaktadır. Tom her seferinde Jerry'yi avlamaya çalışır ancak hiçbirinde başarılı olamaz ve Jerry akıl oyunlarıyla her zaman galip gelmeyi başarır. Tom'un ise galip geldiği zamanlar oldukça nadirdir.
Şirinler ve Gargamel
Gargamal'in deyimiyle” mavi küçük “yaratıklar. Çocukluk yıllarınızda şirinleri izlemek için sabahın köründe uykusundan uyanan nesil olarak bir türlü gargamele hak veremedik. Gargamel şirinlerin baş düşmanıdır. Gargamel şirinleri kaçırmak için devamlı hain planlar düşünür. Gargamel şirinleri kaçırıp satmak ya da onlarda şirin çorbası yapıp karnını doyurmak ister. Şirinlerde kendilerini korumak için hep birlikte hareket ederler ve şirin babadan akıl alırlardı. Gargamel siyah, eski ve yamalı bir cüppe giyer. Dişleri dökülmüştür. Çatısı samanlardan oluşan bakımsız bir kulübede, pirelerin ısırdığı kedisi Azman'la birlikte yaşar.
Şirinler ve Gargamel Gargamal'in deyimiyle” mavi küçük “yaratıklar. Çocukluk yıllarınızda şirinleri izlemek için sabahın köründe uykusundan uyanan nesil olarak bir türlü gargamele hak veremedik. Gargamel şirinlerin baş düşmanıdır. Gargamel şirinleri kaçırmak için devamlı hain planlar düşünür. Gargamel şirinleri kaçırıp satmak ya da onlarda şirin çorbası yapıp karnını doyurmak ister. Şirinlerde kendilerini korumak için hep birlikte hareket ederler ve şirin babadan akıl alırlardı. Gargamel siyah, eski ve yamalı bir cüppe giyer. Dişleri dökülmüştür. Çatısı samanlardan oluşan bakımsız bir kulübede, pirelerin ısırdığı kedisi Azman'la birlikte yaşar.
Temel Reis ve Kabasakal
Anneniz Temel reis üzerinden ıspanak yemediğinizde az mı örnek verdi. “Ispanak ye de sende onun gibi güçlü ol “diye. Yüksek ihtimal de bu söylev erkek çocuklarında %100 etki yaptı. Temel reis sevgilisi Safinaz'ın aklını çelmeye çalışan Kabasakal'ın kötü planlar yaptığının farkındadır. Neredeyse gitse gölge gibi Safinaz'ı takip eden Kabasakalda Safinaz'a âşıktı. Temel reis Kabasakalla baş etmek için ıspanak yerdi. Ispanak yiyerek Kabasakal'ı da yenmeyi başarıyordu.
Temel Reis ve Kabasakal Anneniz Temel reis üzerinden ıspanak yemediğinizde az mı örnek verdi. “Ispanak ye de sende onun gibi güçlü ol “diye. Yüksek ihtimal de bu söylev erkek çocuklarında %100 etki yaptı. Temel reis sevgilisi Safinaz'ın aklını çelmeye çalışan Kabasakal'ın kötü planlar yaptığının farkındadır. Neredeyse gitse gölge gibi Safinaz'ı takip eden Kabasakalda Safinaz'a âşıktı. Temel reis Kabasakalla baş etmek için ıspanak yerdi. Ispanak yiyerek Kabasakal'ı da yenmeyi başarıyordu.
Tweety ve Sylvester
Tweety kendini yemek isteyen Sylvester kaçarak kendini korumaya çalışır. Tweety'nin çok sık söylediği "Bir kedi gördüm sanki" sözü kendisi kadar bilindik bir replik haline gelmiştir. Kaçma ve kovalamanın olduğu çizgi filmde tempo düşmemektedir. Tweety ve Sylvester bir türlü aynı evde yaşayamamaktadır .Sylvester sürekli Tweety peşinde olduğunda Tweety ondan kurtulmak için plan yapar.
Tweety ve Sylvester Tweety kendini yemek isteyen Sylvester kaçarak kendini korumaya çalışır. Tweety'nin çok sık söylediği "Bir kedi gördüm sanki" sözü kendisi kadar bilindik bir replik haline gelmiştir. Kaçma ve kovalamanın olduğu çizgi filmde tempo düşmemektedir. Tweety ve Sylvester bir türlü aynı evde yaşayamamaktadır .Sylvester sürekli Tweety peşinde olduğunda Tweety ondan kurtulmak için plan yapar.
Bugs Bunny ve Elmer Season
Havuç yiyerek ,şarkı söyleyerek ,kafasından geçirdiği planları uygulayarak zamanını geçiren Bugs Bunny tüm çocukların izleyeceği eğlenceli bir çizgi filmdir. Elmer Season avlanmak için dışarı çıktığında Bugs Bunnyle karşılaşırdı. Havuç yiyişi ve sivri zekası ve n'ası gidiyor canım demesi ile ünlüdür.Bugs Bunny de kullanılan müziklerde oldukça etkili ve güzeldir.
Bugs Bunny ve Elmer Season Havuç yiyerek ,şarkı söyleyerek ,kafasından geçirdiği planları uygulayarak zamanını geçiren Bugs Bunny tüm çocukların izleyeceği eğlenceli bir çizgi filmdir. Elmer Season avlanmak için dışarı çıktığında Bugs Bunnyle karşılaşırdı. Havuç yiyişi ve sivri zekası ve n'ası gidiyor canım demesi ile ünlüdür.Bugs Bunny de kullanılan müziklerde oldukça etkili ve güzeldir.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >