Çöp poşetini giyip sokağa çıkmak ister misiniz?

Çöp poşetinin yalnızca atıkları atmaya yaradığını düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz. Rus sanatçı Venera Kazarova, hazırladığı koleksiyonla modaya farklı bir soluk getirdi.

Rus tasarımcı Venera Kazarova, çöpe atılacak eşyalardan ilginç kıyafetler hazırladı. Çöp poşetinden, plastik kaşığa kadar birçok farklı nesneyi kullanarak kıyafetler oluşturan Venera Kazarova'nın tasarımları büyük ilgi gördü.


(Kaynak; creativeboom.com)
‘Hayallerimi yansıtıyorum’
Kazaravo “Mutfak atıklarını, tasarıma olan aşkımla birleştiriyorum. Hayallerimi ortaya çıkarıyorum” ifadelerini kullandı.
‘Hayallerimi yansıtıyorum’ Kazaravo “Mutfak atıklarını, tasarıma olan aşkımla birleştiriyorum. Hayallerimi ortaya çıkarıyorum” ifadelerini kullandı.
‘Çok dikkatli olmak zorundaydık’
Sanatçı “Ürünler çok kırılgan olduğu için son derece dikkatli olmak zorundaydık. Ekibimle birlikte çok iyi bir iş çıkardığımızı düşünüyorum” dedi.
‘Çok dikkatli olmak zorundaydık’ Sanatçı “Ürünler çok kırılgan olduğu için son derece dikkatli olmak zorundaydık. Ekibimle birlikte çok iyi bir iş çıkardığımızı düşünüyorum” dedi.
Peruk ihmal edilmemiş
Çöp poşetleri yalnızca kıyafet olarak kullanılmamış. Peruk olarak da kullanılan çöp poşetlerine son derece şık bir görüntü kazandırılmış.
Peruk ihmal edilmemiş Çöp poşetleri yalnızca kıyafet olarak kullanılmamış. Peruk olarak da kullanılan çöp poşetlerine son derece şık bir görüntü kazandırılmış.
Yağlı kağıtlar işe yaramış
Yağlı kağıdı yalnızca fırın tepsisine seriyorsanız, hata yapıyorsunuz. Yağlı kağıtlardan çok güzel peruklar da yapılıyormuş (!)
Yağlı kağıtlar işe yaramış Yağlı kağıdı yalnızca fırın tepsisine seriyorsanız, hata yapıyorsunuz. Yağlı kağıtlardan çok güzel peruklar da yapılıyormuş (!)
Plastik çatalları atmayın
Bir kez kullanıp attığınız plastik ürünler, son derece farklı bir kıyafete ilham olmuş.
Plastik çatalları atmayın Bir kez kullanıp attığınız plastik ürünler, son derece farklı bir kıyafete ilham olmuş.
Pasta süsü mü o?
Pasta süslerini bu şekilde değerlendirmeyi hayal eder miydiniz?
Pasta süsü mü o? Pasta süslerini bu şekilde değerlendirmeyi hayal eder miydiniz?
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >