Çukur 37. bölüm 3.fragmanı yayınlandı! Geri dönüyorlar

Vartolu ve Cumali aralarındaki anlaşmazlığı, Çukur'u tekrar alabilmek için bir kenara bırakarak güçlerini birleştiriyor.

Çukur'un her fragmanı takipçilerine yeni bir bilgi aktarmaya devam ediyor. Show TV'nin artık fenomen haline gelen her ayrıntısı gündem olan dizisinde Yamaç, Vartolu ve Cumali güçlerini birleştirerek Çukur'u yeniden almak için mücadele edecekler.

Show TV ekranlarında yayınlanan reyting rekortmeni dizinin beklenen fragmanı yayınlandı. Fragmanda en dikkat çeken detaylardan birisi de Yamaç'ın 'Ben Çukur'u geri alacağım yanımda mısınız? sözleri oldu. Anlaşılan o ki Cumali ve Vartolu aralarındaki anlaşmazlıkları bir kenara bırakıp, Çukur için birlikte savaşacaklar!

İşte Çukur'un 37.bölüm 3.fragmanı

36. bölümde neler olmuştu

Çukur dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine nefes kesen anlar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Yamaç ve Cumali’nin dövüştüğü anlar şoke etti. Yamaç, Çukur’u almak için harekete geçti. Meke Yamaç’a, “Abiye kardeşi vurdurttun sen!” sözleriyle isyan ederken, Cumali’nin bıçak çektiği anlar gerilimi arttırdı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >