Çukur'un İdris babasının kiminle evli olduğunu duyunca şoke olacaksınız!

çukur

Meğer eşi de en çok izlenen dizilerden birinin başrolüymüş.

Ünlü isimler rol aldıkları dizilerde canlandırdıkları fenomen karakterler ile kısa sürede şöhreti yakalıyorlar.

Fakat onların dizi dışında sürdürdükleri ve sosyal medyadan da paylaşmayı ihmal etmedikleri bir aile yaşantıları ve düzenleri var.

Çukur'un İdris'inden, Ufak Tefek Cinayetler'in Mehmet'ine; aile yaşantılarıyla da kendilerine hayran bırakan ünlü çiftler.

Ercan Kesal - Nazan Kesal

                                    Çoğu kişi bilmese de Çukur'un İdris babası Ercan Kesal ile Fazilet Hanım ve Kızları'nın Fazileti Nazan Kesal evli ve bir oğulları var. Çift, dizi öncesinde de evlilikleriyle beğeni topluyordu.
Ercan Kesal - Nazan Kesal Çoğu kişi bilmese de Çukur'un İdris babası Ercan Kesal ile Fazilet Hanım ve Kızları'nın Fazileti Nazan Kesal evli ve bir oğulları var. Çift, dizi öncesinde de evlilikleriyle beğeni topluyordu.
Yıldıray Şahinler - Gizem Şahinler

                                    Yıllardır Şehir Tiyatrolarında ve özel tiyatrolarda gösterdiği emek ve performans ile beğeni toplayan Yıldıray Şahinler, mütevazi yaşamına bir de İçerde ile şöhreti ekledi. Eşi ve oğlu ile de sosyal medyanın en sevilen ailelerden olmayı başardı.
Yıldıray Şahinler - Gizem Şahinler Yıllardır Şehir Tiyatrolarında ve özel tiyatrolarda gösterdiği emek ve performans ile beğeni toplayan Yıldıray Şahinler, mütevazi yaşamına bir de İçerde ile şöhreti ekledi. Eşi ve oğlu ile de sosyal medyanın en sevilen ailelerden olmayı başardı.
Tolga Çevik - Özge Çevik

                                    Yeşilçam'ın klasikleşmiş bir hikayesi vardır hani, en yakın arkadaşının kız kardeşini sevmek ve arkadaşıyla arasında kalmak. İşte Tolga Çevik'in ki de tam olarak bu. Arkadaşı Cem Yılmaz'ın kız kardeşini seven Çevik, kız isteme anında bile birçok esprinin kurbanı oluyor ama o kadar samimi ve içten ki bu durum arkadaşı ile arasının açılmasına bile sebep olmuyor.
Tolga Çevik - Özge Çevik Yeşilçam'ın klasikleşmiş bir hikayesi vardır hani, en yakın arkadaşının kız kardeşini sevmek ve arkadaşıyla arasında kalmak. İşte Tolga Çevik'in ki de tam olarak bu. Arkadaşı Cem Yılmaz'ın kız kardeşini seven Çevik, kız isteme anında bile birçok esprinin kurbanı oluyor ama o kadar samimi ve içten ki bu durum arkadaşı ile arasının açılmasına bile sebep olmuyor.
Derya Karadaş - Haki Biçici

                                    Komedi işlerindeki performanslarıyla tanınan Derya Karadaş da kendisi gibi oyuncu olan Haki Biçici ile evli. Çift, her şeyi o kadar kendi içlerinde yaşıyorlar ki sadece işleriyle gündeme geliyorlar ve birçok kişi onların evli olduklarını da bilmiyorlar.
Derya Karadaş - Haki Biçici Komedi işlerindeki performanslarıyla tanınan Derya Karadaş da kendisi gibi oyuncu olan Haki Biçici ile evli. Çift, her şeyi o kadar kendi içlerinde yaşıyorlar ki sadece işleriyle gündeme geliyorlar ve birçok kişi onların evli olduklarını da bilmiyorlar.
Ümit Erdim - Seda Çınar

                                    1 yılda 45 kilo verip 142'den 97 kiloya düşen Ümit Erdim'in de, magazinden uzak kendi halinde bir yaşantısı var. Var mısın Arif olarak hatırlanan Erdim, 2015 yılında tanıştığı Seda Çınar ile magazinden uzak bir hayat yaşıyor.
Ümit Erdim - Seda Çınar 1 yılda 45 kilo verip 142'den 97 kiloya düşen Ümit Erdim'in de, magazinden uzak kendi halinde bir yaşantısı var. Var mısın Arif olarak hatırlanan Erdim, 2015 yılında tanıştığı Seda Çınar ile magazinden uzak bir hayat yaşıyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >