Pazartesi akşamının merakla beklenen reyting sonuçları açıklandı

Reytingler
Reytingler

Güçlü yapımların sezon finaline gittiği haftada, listeye damgasını bakın hangi yapımlar vurdu.

Güçlü yapımların sezon finali yaparak ekrana veda ettiği Pazartesi akşamının bu haftaki reyting sonuçları açıklandı. Listeye, Survivor damgasını vurdu.

İşte iki gruptan gelen sonuçlara göre sonuçlar...

Total grubu reyting sonuçları
Total grubu reyting sonuçlarına göre; Survivor, 6.07 reyting ile günü birinci kapattı. İspanya ve Fas arasında gerçekleşen Dünya Kupası maçı, 3.61 reyting ile beşinci oldu. Listenin kalan kısmını, sezon finalini dolayısıyla ekrandan çekilen dizilerin yerine yayınlanan Yaparsın Aşkım ve Kim Milyoner Olmak İster gibi yarışma programları oluşturdu.
Total grubu reyting sonuçları Total grubu reyting sonuçlarına göre; Survivor, 6.07 reyting ile günü birinci kapattı. İspanya ve Fas arasında gerçekleşen Dünya Kupası maçı, 3.61 reyting ile beşinci oldu. Listenin kalan kısmını, sezon finalini dolayısıyla ekrandan çekilen dizilerin yerine yayınlanan Yaparsın Aşkım ve Kim Milyoner Olmak İster gibi yarışma programları oluşturdu.
AB grubu reyting sonuçları
AB grubunda ana haber birinciliği elde ederken, Survivor, 5.79 reyting ile ikinci oldu. Dünya Kupasında İspanya ve Fas arasında gerçekleşen maç, 4.63 reyting ile üçüncü sırada yer aldı. Yaparsın Aşkım adlı yarışma programı, 2.65 reyting ile listeyi altıncılık ile tamamladı.
AB grubu reyting sonuçları AB grubunda ana haber birinciliği elde ederken, Survivor, 5.79 reyting ile ikinci oldu. Dünya Kupasında İspanya ve Fas arasında gerçekleşen maç, 4.63 reyting ile üçüncü sırada yer aldı. Yaparsın Aşkım adlı yarışma programı, 2.65 reyting ile listeyi altıncılık ile tamamladı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >