Cumhurbaşkanı Erdoğan cevapladı: Togg'da gençlere özel kampanya olacak mı?

Togg'un ilk banttan inişi
Togg'un ilk banttan inişi

Yerli otomobil Togg’un fabrika açılışı ve banttan inişi 29 Ekim’de gerçekleştirildi. Ön satışın başlayacağı şubat ayında Togg’un fiyatı da açıklanacak. Endonezya'daki G20 Liderler Zirvesi dönüşündeki basın toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan, GZT Saha Editörü Ümmü Gülsüm Durmuş'un "Togg'un fiyatında gençlere özel kampanya olacak mı?" sorusunu cevapladı.

Togg fabrikasının 29 Ekim’de açılması ile seri üretim için geri sayım başladı. ‘Anadolu’, 'Gemlik’, ‘Oltu’, ‘Kula’, ‘Kapadokya’ ve ‘Pamukkale’ isimlerini taşıyan renklerle satışa sunulacak olan TOGG'un 10 yılda 5 farklı modelden toplam 1 milyon araç üretimi hedefleniyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, G20 Liderler Zirvesi kapsamındaki Endonezya ziyareti sonunda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

  • Endonezya'daki G20 Liderler Zirvesi dönüşündeki basın toplantısında GZT Saha Editörü Ümmü Gülsüm Durmuş da yer aldı
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, GZT Saha Editörü Ümmü Gülsüm Durmuş’un "Togg’da gençlere indirim olacak mı?" sorusunu cevapladı.
  • "Şöyle bir nihai noktaya gelsin; pazarlama süreci içerisinde, pazarlama teknikleri açısından orada belki böyle bir şey de düşünülebilir ama şu anda henüz konuşulmuş bir konu değil. Tabii bütün maliyet analizleri vesaire yapıldıktan sonra bunların belli bir yol haritası var. Bu yol haritasına göre de hangi sürede, hangi rakamlarla bunu piyasaya sürelim, ne zaman bu fiyatlar farklı bir hal alabilir, bunları o çalışmalardan sonra açıklayacağız."
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >