Demet Akalın: Mevlüt Çavuşoğlu'na helal olsun

Demet Akalın dün gece 47. yaş gününü kutladı
Demet Akalın dün gece 47. yaş gününü kutladı

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, kendisi ile ilgili soruları yanıtladı. Merak edilenlere cevap veren Akalın, ''Ben milliyetçi, inançlı biriyim. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun Fransız vekile verdiği cevabı sosyal medyadan da paylaştım. Helal olsun Çavuşoğlu'na, çok güzel konuştu. Ülkemi çok seviyorum ve asker benim kafamda hep kutsal'' dedi. Şarkıcının Hira adında bir kızı var.

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, son günlerde yeni çıkardığı albümü ile ilgili gündeme geliyor. Dün gece doğum gününü kutlayan Akalın kendisi ile ilgili merak edilenleri cevapladı.

'Asker hep kutsal'

Röportaj veren ünlü şarkıcı Demet Akalın, "Devletimizin, polisimizin ve askerimizin arkasında duruyorum" derken, "Asker, benim kafamda hep kutsal bir yerdedir. Ülkem için ne gerekirse yaparım. Milliyetçi de bir insanım. Ülkemi çok seviyorum" diye belirtti. Akalın ayrıca, "Ben çok inançlıyım. Bu yüzden kızımı da öyle yetiştiriyorum" dedi.

Demet Akalın'ın Hira adında bir kızı var.
Demet Akalın'ın Hira adında bir kızı var.

Mevlüt Çavuşoğlu'nu tebrik etti

Demet Akalın, ''Ben de birçok sanatçı arkadaşım gibi devletimizin, polisimizin ve askerimizin arkasında duruyorum. Asker kızıyım ben. Babamı küçük yaşta kaybedince bana onun hakkında anlatılanlardan çok etkilendim. Asker, benim kafamda hep kutsal bir yerdedir. Ülkem için ne gerekirse yaparım. Milliyetçi de bir insanım. Ülkemi çok seviyorum.

Ne başka bir ülkenin vatandaşı olmak, ne de yurt dışında ev almak gibi bir planım var. Yurt dışına gidince bir haftadan fazla kalamıyorum, İstanbul'a dönmek istiyorum hemen. Çocuğumu da burada okutacağım. Şimdi özelde ama bulunduğum sitede devlet okulu olsa oraya göndereceğim. Normal bir hayatı olmasını istiyorum. Onunla ilgili yurt dışı planım da yok. Vatanım diyorum her zaman. Geçtiğimiz günlerde Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun Fransız vekile verdiği cevabı sosyal medyadan da paylaştım. Helal olsun Çavuşoğlu'na, çok güzel konuştu. Ben sanat dünyasında nasıl dobraysam Çavuşoğlu da uluslararası alanda o kadar dobra'' dedi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >