Detaya dikkat! Ünlü sunucunun paylaştığı karedeki detay hayatını kararttı

Hayatı karardı
Hayatı karardı

Ünlü sunucunun hayatı karardı! Paylaştığı fotoğraftaki detay yüzünden tek başına kalamıyor

Ünlü İngiliz spikeri Holly Willoughby'nin paylaştığı fotoğraftaki detay, hayatını kararttı.

Kabusu oldu!
36 yaşındaki sunucu, sekiz, altı ve üç yaşlarındaki kızlarının fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı; ancak takipçilerinin dikkatini öyle bir şey çekti ki,  Willoughby'nin kabusu oldu.
Kabusu oldu! 36 yaşındaki sunucu, sekiz, altı ve üç yaşlarındaki kızlarının fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı; ancak takipçilerinin dikkatini öyle bir şey çekti ki, Willoughby'nin kabusu oldu.
Takipçileri uyardı
Paylaştığı fotoğrafta kızlardan çok, arka planda görünen bir silüet olduğunu fark eden takipçileri genç kadını uyarınca olanlar oldu.
Takipçileri uyardı Paylaştığı fotoğrafta kızlardan çok, arka planda görünen bir silüet olduğunu fark eden takipçileri genç kadını uyarınca olanlar oldu.
Duvarda bir çocuk suratı fark ettiler
Çocuklarının bulunduğu karede arkadaki duvarda bir çocuk suratı fark eden takipçileri, bu durumu sunucuyla paylaşınca genç kadının kabusu başladı.
Duvarda bir çocuk suratı fark ettiler Çocuklarının bulunduğu karede arkadaki duvarda bir çocuk suratı fark eden takipçileri, bu durumu sunucuyla paylaşınca genç kadının kabusu başladı.
Taşınmak zorunda kaldı
Eski evinde The Woman in Black (Siyahlı Kadın) isimli korku filmi yüzünden tek başına tuvalete gitmekten bile korktuğunu söyleyen Willoughby, bu sebeple evinden taşınmak zorunda kaldığını söylüyor.
Taşınmak zorunda kaldı Eski evinde The Woman in Black (Siyahlı Kadın) isimli korku filmi yüzünden tek başına tuvalete gitmekten bile korktuğunu söyleyen Willoughby, bu sebeple evinden taşınmak zorunda kaldığını söylüyor.
"Tüyler ürpertici"
Haberler.com'un haberine göre; bu tip şeylerin kendisini çok fazla etkilediğini söyleyen genç kadın, bu sebeple tuvalete gitmek için arabaya atlayıp en yakın süpermarkete gitmek zorunda kaldığını ifade ederek bu yeni durumu "tüyler ürpertici" olarak tanımlıyor.
"Tüyler ürpertici" Haberler.com'un haberine göre; bu tip şeylerin kendisini çok fazla etkilediğini söyleyen genç kadın, bu sebeple tuvalete gitmek için arabaya atlayıp en yakın süpermarkete gitmek zorunda kaldığını ifade ederek bu yeni durumu "tüyler ürpertici" olarak tanımlıyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >