Diriliş Ertuğrul dizisinde son 5 bölüm: Hangi karakter geri dönüyor?

Diriliş Ertuğrul dizisinin başrol oyuncusu, Engin Altan Düzyatan.
Diriliş Ertuğrul dizisinin başrol oyuncusu, Engin Altan Düzyatan.

Diriliş Ertuğrul dizisi bu sezon ekranlara veda edecek. Ancak diziden sevenlerine bir müjde geldi. İlk sezon 'Gündoğdu' karakterine hayat veren Kaan Taşaner diziye geri dönüyor. Geniş bir kadrosu olan ve konusu ile izleyicilerinin gönlünü kazanan dizi yeni sezona Osman Gazi ile devam edecek.

5 yıl önce ekran macerasına başlayan dizi Diriliş Ertuğrul, mayıs ayının son haftası itibariyle ekranlara veda ediyor. Geniş oyuncu kadrosuna sahip olan ve herkes tarafından sevilen dizi bir daha ki sezonda Osman Gazi serisiyle devam edecek. Dizinin bitimine bu kadar kısa bir süre kala ise bir sürpriz geldi. İlk sezon karşımıza çıkan Gündoğdu karakteri son 5 bölüm için geri dönüyor.

Gündoğdu karakteri geri dönüyor

Geçtiğimiz hafta yayınlandığı son 145. bölümüyle heyecan dolu anlara sahne olan Diriliş Ertuğrul, 29 Mayıs günü yayınlanacak 150. bölümüyle final yapacak. Sevilen dizinin son 5 bölümüne ise sevilen oyuncu damga vuracak. Daha önce kadrodan ayrılan Gündoğdu karakteri, bugün yayınlanacak olan yeni bölümle izleyici karşısına çıkacak.

Kaan Taşaner.
Kaan Taşaner.

Heyecanla bekleniyor

Halep'te yurt tutarak kardeşi Ertuğrul ile birlikte Bizans sınırına gelmeyen Gündoğdu yıllar sonra Söğüt'e geliyor. Gündoğdu karakterini canlandıran Kaan Taşaner, daha yeni bölüm yayınlanmadan büyük bir ilgi ve heyecanla beklenmeye başladı.

Burak Özçivit'in Osman Gazi hazırlığı

Yeni sezonda Diriliş'in devamı olan 'Osman Gazi' rolü ile ekranlara dönmeye hazırlanan Burak Özçivit, rolüne sıkı şekilde hazırlanıyor. Ünlü oyuncu, geçtiğimiz gün de İstanbul'daki Hisart Canlı Tarih ve Diorama Müzesi'ni gezip dizi için Osmanlı tarihi hakkında kapsamlı bilgi aldı. Ayrıca oyuncunun at binmek için çalışmalara başladığı da gelen haberler arasında.

Burak Özçivit.
Burak Özçivit.

Engin Altan'dan açıklama gelmişti

Dizinin mayıs ayında final yapmasından sonra dinleneceğini söyleyen Engin Altan Düzyatan,

''Dizi bitiyor, dinleneceğim. Ailemle vakit geçireceğim” dedi. Başarılı oyuncu Burak Özçivit’in başrolünü paylaşacağı ‘Osman Gazi’ adıyla yeniden başlayacak olan dizi hakkında Düzyatan, “Burak kardeşim de hakkını verecek, inanıyorum'' demişti.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >