Dizi yayınlanmadan ismi değişti

genel
genel

Çağla Şikel ve Alişan'ın başrollerinde oynadığı"Sarı Melekler" dizisinin adı değişti.

Çağla Şikel ve Alişan'ın başrollerinde oynadığı, yapımcılığını Türker İnanoğlu'nun, senaryosunu Resul Ertaş'ın yazdığı "Sarı Melekler" dizisinin adı değişti

Kanal D ekranlarında izleyecilerin karşısına çıkacak olan dizinin yeni adı "Dostlar Durağı" oldu. Çekimleri başlayan dizinin yönetmen koltuğunda da zorunlu bir değişim yaşandı. Bebek bekleyen yönetmen Deniz Çelebi dizinin hazırlık aşaması ve cast çalışmaları uzayınca görevini Ayhan Özen'e bırakmak zorunda kaldı. Deniz Çelebi'nin doğum sonrası yine Erler Film'in yeni projesini çekeceği öğrenildi.

Öte yandan 2000'li yıllların başında "Cennet Mahallesi"nde oynayan Çağla Şıkel ile Alişan'ı yeniden buluşturan dizinin güçlü kadrosuna flaş bir transfer yapıldı. Sempatik oyuncu Ersin Korkut dizinin taksici Selim'i oldu. Dizi için İstanbul'a taşınan Ersin Korkut, Cem Yılmaz'ın "Ali Baba Ve 7 Cüceler" filminde başrol oynayan Rus oyuncu Irina Ivkina'nın eşini canlandırıyor.

Alişan'ın taksici Metin, Hande Katipoğlu'un Alişan'ın eşi Füsun rolüne hayat verdiği dizide ünlü şarkıcının yengesi Seher'i Çağla Şıkel oynuyor. Ödüllü oyuncu İnan Ulaş Torun'un Alişan'ın üç kağıtçı kardeşi Çetin'e hayat verdiği "Dostlar Durağı"nda taksi durağının sahibi Neriman Anne'yi usta oyuncu Zeynep Eronat oynuyor. Eronat'ın oğlu rolüyle Ceyhun Fersoy'un boy gösterdiği dizide Dondurmam Gaymak filmiyle hafızalara kazınan usta oyuncu Turan Özdemir de rol alıyor. Başarılı yıldız Buse Varol'un da Turan Özdemir'in taksici kızını oynadığı proje dev kadrosu ve sıcak hikayesiyle 7'den 70'e herkesi ekran başına toplayacak. (Kaynak: Medyatava)

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >