Dönebilen ekranlı yeni nesil akıllı telefon: LG Wing

LG Wing
LG Wing

Güney Koreli LG, mil üzerinde dönebilen ekranlara sahip yeni bir akıllı telefon modeli geliştirdi.

Pazartesi günü tanıtılacak olan telefon, Explorer Project kapsamında mobil cihazlarla etkileşim kurmanın yeni yollarını keşfetmek isteyenlere hitap ediyor.

Standartların dışına çıkan özel tasarımlı akıllı telefonlar epey revaçta. Özellikle son birkaç yıldır çift ekran konusunda gelişmeler yaşanıyor. Tamamen ekran altına alınan parmak izi okuyucular neredeyse sıfır noktasına kadar incelen çerçeveler derken bir yandan da dönebilen ekranlı modeller üzerinde çalışmalar başlıyor. Güney Koreli LG'nin Wing olarak isimlendirdiği yeni akıllı telefon da bunlardan biri.

LG Wing'in orta kısmındaki bir mil yardımıyla tam tur dönebiliyor ve bu şekilde bir tasarım ortaya çıkıyor.
LG Wing'in orta kısmındaki bir mil yardımıyla tam tur dönebiliyor ve bu şekilde bir tasarım ortaya çıkıyor.

Tam orta kısmından dönebilen akıllı telefon, bu sayede aslında hiç alışık olmadığımız bir formda karşımıza çıkıyor. Şu an için çok fazla detay bilinmiyor olmasa da bu yeni telefonun Explorer Project olarak isimlendirilen projenin ilk modeli olacağı biliniyor. Yani daha sonrasında bu aileye yeni akıllı telefonların eklenmeye devam edeceği biliniyor.

Mobil cihazlarla etkileşim kurmanın yeni yollarını keşfetmek.

LG'nin yeni nesil akıllı telefonu şu ana kadar hiç alışık olmadığımız farklı bir tasarıma sahip.
LG'nin yeni nesil akıllı telefonu şu ana kadar hiç alışık olmadığımız farklı bir tasarıma sahip.

Şirket, Explorer ailesinde standartların dışına çıkıp, kullanıcı normlarına meydan okumak ve mobil cihazlarla etkileşim kurmanın yeni yollarını keşfetmek için bu benzersiz tasarımlar üzerine gidiyor.

Yeni telefonun 14 Eylül'de tanıtılacağı biliniyor. Facebook'tan canlı yayınlanacak olan etkinlik öncesinde şu anda telefonun teknik tarafında yalnızca üç arka kamerası, 5G desteği ve Snapdragon 7 serisi yonga setiyle geleceği biliniyor.

Tanıtımla birlikte diğer tüm teknik ve tasarımsal detayların ortaya çıkacağı aşikar. Peki siz bu tasarımı nasıl buldunuz; bu tarz bir telefon kullanmak ister misiniz?

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >