Drone'u casus olarak kullandı: Kendisini aldatan eşini yakaladı

Üretildiğinden itibaren çok farklı amaçlarla kullanılan drone'lar bu kez de casusluk misyonu yüklendi. Bir adam eşinin kendisini başka bir adamla aldattığını drone sayesinde ortaya çıkardı.

Teknolojinin hayatımız kolaylaştıran misyonu gün geçtikçe farklı biçimlerde karşımıza çıkıyor. Teknolojik ürünler zaman zaman amaçları dışında kullanılarak hayatımızda önemli yerlere dokunabiliyor.

İşte haberimiz de bu duruma örnek olabilecek nitelikte. Bir Reddit kullanıcısı olan 'ugleee', eşinin onu aldattığından şüphelenince olayı çözmek için drone kullanmaya karar verdi. Evinin çevresinde eşinin evden çıkmasını bekleyen adam eşinin çıkmasıyla birlikte onu kayıt altına almaya başlamış. Eşinin normalde işe gittiği bir yol yerine başka bir yola saptığını ve sonrasında başka bir erkeğin arabasına bindiğini bütün anlarıyla kayıt altına almış.

Videoyu Youtube'a yükledi

Eşinin kendisini aldattığını bu yolla öğrenen ugleee rumuzlu kullanıcı, daha sonra drone ile çektiği kayıtları yorumlarıyla beraber YouTube kanalına yükledi ve Reddit'te konu açtı. İlgili görüntüleri aşağıdaki videoda izleyebilirsiniz;




Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >