Dubai Polisi, Tesla'nın yeni Cybertruck'ının filoya ekleyebileceğini ima etti

Tesla Dubai
Tesla Dubai

Dubai Polisi, Tesla'nın yeni Cybertruck'ını etkileyici devriye arabası filosuna eklemeyi planlıyor olabilir.

Kuvvet, salı günü Dubai Polisi logosu ve renk tonuyla kaplı Cybertruck'ın bir fotoğrafını tweet'ledi.

Dubai'nin polis gücü zaten saatte 253 mil yapabilen bir Bugatti Veyron'a, Bir Aston Martion One-77'ye ve bir Bentley Continental GT'ye üç hibrit Porsche Panamera'ya ve son olarak iki BMW i8'e sahip.

Elon Musk, Tesla'nın 2021 sonunda hazır olacak ve 39.99 ila 69.000 dolar arasında ücret karşılığında 200 binden fazla sipariş aldığını belirtti. Ayrıntılar haberimizde:

Dubai Polisi, 2021'de yollara çıkacak olan sokaklarda devriye gezmek amacıyla Tesla'nın yeni Cybertruck'ının kullanılabileceğini ima etti. Kuvvet, Cybertruck'ın Dubai Polisi rozeti ve renk tonuyla tamamlanan bir fotoğrafı Twitter'dapaylaştı.

Fotoğraf ilk olarak Dubai Gelecek Vakfı tarafından tweet'lendi. Lüks otomobilleri filosuna ekleyen ünlü Dubai Polisi, fotoğraflarını Twitter beslemelerine sabitledi.

Şu anda Dubai polisinde zaten az önce de bahsettiğimiz gibi saatte 253 mil hız yapabilen Bugatti Veyron'a Aston Martin One-77'ye, Bentley Continental GT'ye, üç hibrid Porsche Panamera'ya ve iki BMW i8'e sahip.

Tesla CEO'su Elon Musk, Salı günü Twitter'da yaptığı açıklamada şirketin geçen Perşembe Los Angeles'ta tanıttığı Cybertruck için 250 bin sipariş aldığını belirtti. Cyberturck serisi 39.900 dolardan başlıyor ve en pahalı model ise 69.99 dolar.

Hatta aracın daha ufakboyutluversiyonunun satışa çıkarılabileceğini de duyurdu.

Daha küçük bir Cyberturck yapmak uzun vadede mantıklı.

Musk'a göre Cybertruck, şirketin bir süredir uğraştığı son ürünü. Ancak gelecek yıl bu tarz duyuruların devam edeceği belirtiliyor. Üstelik bir hayranının sorusunu yanıtlayan meşhur CEO, daha küçük bir Cybertruck yapmanın uzun vadede mantıklı olacağını söyledi. Evet, dev araçtan çıkarılması gereken çok fazla ders var. Ama zaman içinde tüm bunların gerçekleşmesi bekleniyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >