Dünya bu fotoğrafı konuşuyor: En sevdiği futbolcuya sarılarak uyudu

 Jermain Defoe
Jermain Defoe

Kanser tedavisi gören 5 yaşındaki çocuk, hayranı olduğu futbolcuya sarılarak uyudu. Tüm dünya sosyal medyada paylaşılan bu fotoğrafı konuşuyor.

İngiltere'de kanser tedavisi gören 5 yaşındaki Sunderland taraftarı Bradley Lowery, dün geceyi hayranı olduğu Jermain Defoe ile geçirdi. Sosyal medyada paylaşılan bu fotoğraf tüm dünyanın gündemine oturdu.

Lowery'nin takıma bağlılığı tüm dünyanın dilinde 
Sebastian Larsson, John O'Shea ve Vito Mannone, Jermain Defoe'nun peşine takılarak Sunderland'in en tutkulu destekleyicilerinden olan minik Bradley Lowery'yi ziyarete gitti. Ender görülen bir kanser türü olan nöroblastomayla savaşan beş yaşındaki Lowery'nin takıma olan bağlılığı sadece bizim değil, tüm dünyanın dilindeydi.
Lowery'nin takıma bağlılığı tüm dünyanın dilinde Sebastian Larsson, John O'Shea ve Vito Mannone, Jermain Defoe'nun peşine takılarak Sunderland'in en tutkulu destekleyicilerinden olan minik Bradley Lowery'yi ziyarete gitti. Ender görülen bir kanser türü olan nöroblastomayla savaşan beş yaşındaki Lowery'nin takıma olan bağlılığı sadece bizim değil, tüm dünyanın dilindeydi.
İngiliz oyuncu ile uyudu 
Futbolcuların ziyaretinden çok etkilenen Bradley, Jermain Defoe'nun yanından gitmesini istemeyince İngiliz oyuncu onu kırmayarak bir süre daha refakat etmiş.
İngiliz oyuncu ile uyudu Futbolcuların ziyaretinden çok etkilenen Bradley, Jermain Defoe'nun yanından gitmesini istemeyince İngiliz oyuncu onu kırmayarak bir süre daha refakat etmiş.
"Bradley'in neşesi arttı"
Lowery ailesinin sosyal medyadan yayınladığı mesajda bu ziyaret için çok teşekkür ettikleri ve Bradley'nin özel ziyaretçilerini ağırladıktan sonra neşesinin daha da arttığı söylendi.
"Bradley'in neşesi arttı" Lowery ailesinin sosyal medyadan yayınladığı mesajda bu ziyaret için çok teşekkür ettikleri ve Bradley'nin özel ziyaretçilerini ağırladıktan sonra neşesinin daha da arttığı söylendi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >