Dünya jet sosyetesinin gözde ismi Paris Hilton, KKTC'de

Paris Hilton
Paris Hilton

Dünya jet sosyetesinin ünlü ismi Paris Hilton, bir etkinliğe katılmak için Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne geldi. Hilton'u, VIP'te KKTC Turizm Bakanı Fikri Ataoğlu karşıladı.

Bir etkinliğe katılmak üzere Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne gelen Hilton Otelleri'nin veliahdı Paris Hilton, Limak Cyprus Deluxe Hotel'de basın mensuplarının karşısına geçti. Hilton, Kıbrıs'a gelmeden önce araştırmalar yaptığını ve Kıbrıs'ı çok sevdiğini söyledi.

Paris Hilton'u, VIP'te KKTC Turizm Bakanı Fikri Ataoğlu karşıladı. "Sizi ağırlamak büyük keyif" diyen Bakan Ataoğlu, Hilton'a Kıbrıs'a özgü koza işlemeli tablo hediye etti. Ataoğlu, yaptığı açıklamada, "Paris Hilton'u ülkemizde görmekten çok mutluyuz" dedi. Kuzey Kıbrıs'ın tanıtımına çok önem verdiklerini belirten Ataoğlu, "Bir dünya markasının Kuzey Kıbrıs'a gelmesi ve bu ülkenin adını kullanması kadar büyük bir tanıtım olabilir mi" diye konuştu.

Paris Hilton
Paris Hilton

Politik soruların sorulmaması ricasında bulunan Hilton, eğlencelerinde her zaman yeni şarkılara yer verdiğini, farklı müzikleri sevdiğini söyledi. Hilton, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne gelen en ünlü isim oldu.

Paris Hilton
Paris Hilton

Hilton'un konakladığı Limak Otelleri'nin Grup Başkanı Kaan Kavaloğlu da, "Adaya biz geliyoruz demiştik. Geldik. Ancak bunun altını doldurmamız gerekiyordu. Bunu da dünyaca ünlü bir yıldızla yapıyoruz" dedi. Paris Hilton'un KKTC'ye gelen en ünlü isim olduğuna dikkat çeken Kavaloğlu, "Kuzey Kıbrıs turizmine insanına gönül vermiş bir yatırımcı olarak Paris Hilton'u KKTC'ye getirmekten büyük gurur duyuyoruz" açıklamasında bulundu.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >