Dünyaca ünlü rapçi klip çekerken uçaktan düştü

Jon James McMurray
Jon James McMurray

Uçakta çektiği kliplerle bilinen Kanadalı müzisyen Jon James McMurray, şarkı söylemek için uçağın kanadına çıktı. Klip çekimi için kanatta şarkı söyleyen McMurray, uçağın türbülansa girmesiyle dengesini kaybederek düştü.

Kanadalı müzisyen Jon James McMurray, British Colombia bölgesinde bir video çekmek için arkadaşlarıyla bir araya geldi. Burada Cessna tipi bir uçağa binmeye karar veren McMurray, uçağın kanadına çıkarak burada video çekmek istedi. Klip çekimi için kanatta şarkı söyleyen McMurray, uçağın türbülansa girmesiyle dengesini kaybetti. Bir süre kanada tutunan McMurray'nin eli kayınca, metrelerce yükseklikten düştü. Paraşütünü açamayan McMurray, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Metrelerce yükseklikten düştü
Uzun saatler boyunca çekim için çalışan ve arkadaşlarını da ikna eden 30 yaşındaki şarkıcı, arkadaşlarıyla birlikte havalandı. Gökyüzünde kanada çıkan McMurray, burada klip çekimine devam etti. Fakat Rus yapımı Cessna'nın türbülansa girmesi ve pilotun da kontrolü sağlayamaması sonucunda kanatta dengesini yitiren McMurray, tökezlenerek düştü. Önce kanada tutunmayı başaran McMurray, daha fazla kendine hakim olamayınca metrelerce yükseklikten aşağı düştü.
Metrelerce yükseklikten düştü Uzun saatler boyunca çekim için çalışan ve arkadaşlarını da ikna eden 30 yaşındaki şarkıcı, arkadaşlarıyla birlikte havalandı. Gökyüzünde kanada çıkan McMurray, burada klip çekimine devam etti. Fakat Rus yapımı Cessna'nın türbülansa girmesi ve pilotun da kontrolü sağlayamaması sonucunda kanatta dengesini yitiren McMurray, tökezlenerek düştü. Önce kanada tutunmayı başaran McMurray, daha fazla kendine hakim olamayınca metrelerce yükseklikten aşağı düştü.
Heyecandan paraşütünü açamadı

                                    McMurray'nin heyecanla paraşütünü açamadığını açıklayan arkadaşları, genç şarkıcının yere çakıldığını ve olay yerinde öldüğünü açıkladı.
Heyecandan paraşütünü açamadı McMurray'nin heyecanla paraşütünü açamadığını açıklayan arkadaşları, genç şarkıcının yere çakıldığını ve olay yerinde öldüğünü açıkladı.
Kayağa merak saldı, sakatlanınca müziğe ağırlık verdi 

                                    Kanada basını yaşanan gelişmeye geniş yer verirken, McMurray'nin müzik kariyerinden önce kayak sporuna merak olduğu ve sakatlandıktan sonra müziğe ağırlık verdiğini yazdı.
Kayağa merak saldı, sakatlanınca müziğe ağırlık verdi Kanada basını yaşanan gelişmeye geniş yer verirken, McMurray'nin müzik kariyerinden önce kayak sporuna merak olduğu ve sakatlandıktan sonra müziğe ağırlık verdiğini yazdı.
 Jon James McMurray kimdir?

                                    Kanada asıllı rapçi 28 Temmuz 1988 yılında Calgary'de doğdu. Macera tutkunu olarak da bilinen Kanadalı rapçi, 20 Ekim 2018 Cumartesi günü Kanada'nın Westworld bölgesinde yeni şarkısı için gerçekleştirilen klip çekimleri sırasında binmiş olduğu uçaktan düşerek hayatını kaybetti.
Jon James McMurray kimdir? Kanada asıllı rapçi 28 Temmuz 1988 yılında Calgary'de doğdu. Macera tutkunu olarak da bilinen Kanadalı rapçi, 20 Ekim 2018 Cumartesi günü Kanada'nın Westworld bölgesinde yeni şarkısı için gerçekleştirilen klip çekimleri sırasında binmiş olduğu uçaktan düşerek hayatını kaybetti.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >