Dünyanın en renkli mahalleleri

genel
genel

Bu mahalleleri kim tasarladı?

Birbirinden güzel ve canlı renklere sahip bu kasabalarda çekeceğiniz fotoğraflar için fotoğraf düzenleyici programlar kullanmaya ihtiyacınız duymayacaksınız!
Bruges, Belçika
Belçika'nın kuzeybatısında yer alan Colin Farell'ın oynadığı 'Bruges' filmiyle meşhur ettiği, Arnavut kaldırımlı sokaklar ve ortaçağ binalarıyla süslü şehirdir.
Bruges, Belçika Belçika'nın kuzeybatısında yer alan Colin Farell'ın oynadığı 'Bruges' filmiyle meşhur ettiği, Arnavut kaldırımlı sokaklar ve ortaçağ binalarıyla süslü şehirdir.
Burano, Venedik Lagünü, İtalya
İtalya'nın Venedik Lagünü, küçük parlak boyalı evleriyle bilinir. Evlerin renkleri altın çağlardan gelen bir sistemle dizayn edilmiştir.
Burano, Venedik Lagünü, İtalya İtalya'nın Venedik Lagünü, küçük parlak boyalı evleriyle bilinir. Evlerin renkleri altın çağlardan gelen bir sistemle dizayn edilmiştir.
Charleston, SC
Tarihi Charleston (SC) şehrinin Rainbow Row semtine yakın adıyla anılan, Doğu Körfezi Caddesi'ndeki 13 Gürcü tarzı konut, 1930'larda ve 40'lı yıllarda neşeli pastellerde boyanmıştır.
Charleston, SC Tarihi Charleston (SC) şehrinin Rainbow Row semtine yakın adıyla anılan, Doğu Körfezi Caddesi'ndeki 13 Gürcü tarzı konut, 1930'larda ve 40'lı yıllarda neşeli pastellerde boyanmıştır.
Cork, İrlanda
Dar sokakları ve nefes kesen mimarisiyle dikkat çeken Cork şehri, pastel renkli binalarıyla gizli bir mücevheridir.
Cork, İrlanda Dar sokakları ve nefes kesen mimarisiyle dikkat çeken Cork şehri, pastel renkli binalarıyla gizli bir mücevheridir.
Eski Havana, Küba
1519'dan beri varlığını göz önüne alırsak, Küba'nın başkenti Havana şüphesiz iyi yaşlanıyor.
Eski Havana, Küba 1519'dan beri varlığını göz önüne alırsak, Küba'nın başkenti Havana şüphesiz iyi yaşlanıyor.
Kopenhag, Danimarka
Kopenhag şehir merkez binalarının çoğunun cepheleri parlak, ilgi çekici renklerle boyanıyor. Nyhavn sahilindeki bu fotoğrafta görüldüğü gibi, Kopenhag fotoğrafçılar için bulunmaz mekanlardan.
Kopenhag, Danimarka Kopenhag şehir merkez binalarının çoğunun cepheleri parlak, ilgi çekici renklerle boyanıyor. Nyhavn sahilindeki bu fotoğrafta görüldüğü gibi, Kopenhag fotoğrafçılar için bulunmaz mekanlardan.
Old San Juan, Porto Riko
Eski San Juan şehri, antik binalar ve sömürge evleri, devasa taş duvarlar ve geniş sur duvarları, güneşli parklar ve kaldırım taşlı sokaklardan oluşan yedi kare bloktan oluşan tarihi bir bölgedir.
Old San Juan, Porto Riko Eski San Juan şehri, antik binalar ve sömürge evleri, devasa taş duvarlar ve geniş sur duvarları, güneşli parklar ve kaldırım taşlı sokaklardan oluşan yedi kare bloktan oluşan tarihi bir bölgedir.
Varşova, Polonya
Varşova'nın Eski Kent bölümü, 1980 yılından beri Unesco Dünya Mirası Listesinde yer almaktadır.
Varşova, Polonya Varşova'nın Eski Kent bölümü, 1980 yılından beri Unesco Dünya Mirası Listesinde yer almaktadır.
Tel Aviv, İsrail
Dünyanın en iyi şehirleri arasında yer alan Tel Aviv, renkli sahilleriyle dikkatleriyle dikkat çekiyor.
Tel Aviv, İsrail Dünyanın en iyi şehirleri arasında yer alan Tel Aviv, renkli sahilleriyle dikkatleriyle dikkat çekiyor.
Yafa, İsrail
İsrail'in Yafa semtindeki mimari eserler, manavlardaki meyveler kadar canlıdır.
Yafa, İsrail İsrail'in Yafa semtindeki mimari eserler, manavlardaki meyveler kadar canlıdır.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >